Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Reina si je istý, že prekonal Covid-19, opísal hrozné pocity

BIRMINGHAM - Španielsky brankár anglickej Aston Villy Pepe Reina opísal svoje pocity, ktoré mal v čase, keď mal symptómy koronavírusu. Údajne sa cítil, ako keby ho prešiel vlak.
Zdroj: 34575
Zdieľajte:

Reina, ktorý je v birminghamskom klube na hosťovaní z AC Miláno, má za sebou dvojtýždňovú karanténu. „Mal som horúčku a kašeľ. Nemohol som poriadne dýchať. Zažil som skutočne dva-tri ťažké dni. Hovoril som s lekármi a povedali mi, že sú to príznaky koronavírusu. Nebolo to oficiálne potvrdené, keďže som nebol na teste, ale som si istý, že to bol Covid-19,“ povedal v rozhovore pre britský denník The Sun, z ktorého citovala aj agentúra SID.

Prečítajte si aj

Rana pod pás? Klubom Premier League hrozí hromadná žaloba

Tridsaťsedemročný veterán zo seba nechce robiť martýra. Uvedomuje si, že ako dobre zarábajúci športovec mal privilégium žiť vo veľkom dome v Birminghame. Za hrdinov označil rodiny s dvomi či tromi deťmi, ktoré sa musia deliť o byty s rozmerom 70 metrov štvorcových.

Majster sveta z roku 2010 sa tiež vyjadril o rozhodnutí britského premiéra Borisa Johnsona prijať v krajine po váhaní tvrdé opatrenia. „Som si istý, že sa rozhodol príliš neskoro, ale aspoň to urobil,“ dodal v rozhovore Reina.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články