Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Po.eb sa! Immobile vynadal celebritnému lekárovi, ktorý obvinil Talianov, že koronavírus je zámienkou na ich flákanie

RÍM - Ciro Immobile vynadal britskému celebritnému lekárovi, nepáčili sa mu jeho vyjadrenia o koronavíruse a Talianoch
Zdroj: 34628
Zdieľajte:

Viac ako 21 tisíc nakazených a takmer 1 500 obetí koronavírusu hlásia aktuálne z Talianska. Je najviac postihnutou krajinou v Európe. Po Číne a Iráne treťou najviac zasiahnutou krajinou sveta.

Britský celebritný lekár Christian Jessen ale zľahčuje toto ochorenie a Talianov obvinil z toho, že koronavírus je pre nich len zámienkou na predĺženie si siesty.

„Možno bude trochu rasistické čo poviem a budem sa musieť ospravedlniť, ale nemyslíte si, že je to trochu ako výhovorka? Taliani sa vyhovoria na hocičo, aby mohli všetko zavrieť, prestať pracovať a aby mali dlhú siestu."

„Myslím, že je to epidémia, ktorá žije viac v tlači ako v realite. Ak správne uvažujete o chrípke, tá zabíja každý jeden rok tisíce ľudí," uviedol Jessen pre FUBAR Radio.

Prečítajte si aj

Pandémia si nevyberá! Talianska Serie A hlási už 10 nakazených koronavírusom

Ciro Immobile - najlepší kanonier talianskej Serie A s 27 gólmi na konte - na sociálnej sieti Instagram reagoval na toto obvinenie zo strany lekára pobúrene.

„Choď to povedať príbuzným ľudí, ktorí zomreli alebo tým, ktorí bojujú o život v nemocnici: blbec! Toto ti hovorím zo srdca: po.eb sa!"

27 gólov v 26 zápasoch je úžasný výkon od 30-ročného útočníka rímskeho Lazia. Poradie strelcov Serie A vedie o 6 gólov pred Cristianom Ronaldom.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: FUBAR Radio

Diskusia

Podobné články