Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Český tréner Vrba s tímom čelí smrtiacemu koronavíru: S respirátormi vyrazili do boja!

MILÁNO - Vo svete stále vyčíňajúci koronavírus zasahuje aj do diania na futbalovej scéne. Český tréner Pavel Vrba odletel aj so svojim bulharským tímom Ludogorec Razgrad na odvetné 16-finále Európskej ligy do Milána, kde bulharského suveréna čaká domáci Inter.
Zdroj: 34417
Zdieľajte:

Vrbovci to spravili aj napriek tomu, že tamojšie úrady vydali odporúčanie, na ktoré reagoval aj taliansky futbalový zväz. Kouč Vrba dal svojim zverencom na výber, tí ale odsúhlasili výjazd do zasiahnutej Lombardie a na cestu sa poriadne vyzbrojili.

Práve regióny Benátsko a Lombardia sú totiž najviac zasiahnuté opatreniami týkajúcimi sa prevencie proti šíreniu smrtiaceho vírusu. Samotný duel na San Sire sa odohrá bez diváckej kulisy, čo môže do istej miery vývoj duelu ovplyvniť. Vrba sa aj napriek tomu vydal so svojimi zverencami do Talianska, vedomý si veľkej hrozby, ktorá tam na bulharský celok striehne.

Prečítajte si aj

Slovenský supertalent z východu: Iba 17-ročný mladík podpísal zmluvu s Manchestrom United

Futbalisti Razgradu absolútne neváhali a do jedného odsúhlasili výjazd do aktuálne jedného z najohrozenejších miest v Európe. Na milánskom letisku boli zachytení s respirátormi na ústach, ktoré by mali zabrániť prípadnej nákaze. Na tú už v Taliansku zomrelo dvanásť ľudí a viac ako štyristo bolo nakazených.

Za veľké odhodlanie a odvahu výlet do nebezpečných miest vôbec absolvovať by si rozhodne bulharský celok zaslúžil dobrý výsledok, senzačný postup je ale v nedohľadne. Na domácej pôde totiž Razgrad napriek bojovnému výkonu milánskemu gigantovi podľahol 0:2 a na San Sire to bude pre hostí náročná odveta.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články