Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Slovenský reprezentant odmietol ponuku osemfinalistu Ligy majstrov

MALLORCA - Slovenský futbalový reprezentant a aktuálne hráč španielskeho celku RCD Mallorca Martin Valjent odmietol ponuku osemfinalistu Ligy majstrov.
Zdroj: 34200
Zdieľajte:

Martin Valjent je kľúčovou oporou stredu defenzívy RCD Mallorca, kde za 1,5 milióna eur prišiel z talianskeho druholigového tímu Chievo Verona. O kvalitách slovenského reprezentanta, ktorého aktuálna cena je 2,5 milióna eur, svedčí záujem ďalšieho účastníka La Ligy a osemfinalistu Ligy majstrov v tejto sezóne.

Prečítajte si aj

VIDEO Dojemná tlačovka Realu plná sĺz: 18-ročnú hviezdičku z Brazílie ovládli emócie

Valencia sa pokúša nájsť defenzívnu náhradu za zranenú oporu Ezequiela Garaya, ktorý absolvoval operáciu po zlomenine krížového väzu, a zamerala sa práve na slovenského reprezentanta. Ten v doterajšom priebehu odohral všetkých 24 zápasov v La Lige a ďalšie pridal v pohárovej súťaži Copa del Rey.

Valjent je ale na Mallorce dôležitou súčasťou tímu a keďže RCD čaká tuhý boj o záchranu, vedenie ani samotný futbalista odchod do konkurenčného celku La Ligy nepripustili. Potvrdil to tréner RCD Vicente Moreno.

Valencia úvodné osemfinále absolútne nezvládla, keď na milánskom San Sire netopiere podľahli domácej Atalante Bergamo 1:4 a v domácej odvete ich na domovskom štadióne Mestalla čaká mimoriadne náročná odveta.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: futbalovysvet.sk, transfermarkt

Diskusia

Podobné články