Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

V Taliansku prijali v súvislosti s koronavírusom radikálne opatrenie

MILÁNO - Odvetný zápas šestnásťfinále Európskej ligy medzi domácim Interom Miláno a bulharským Ludogorcom Razgrad odohrajú bez divákov. Rovnako pred prázdnymi tribúnami sa bude hrať aj päť víkendových duelov talianskej futbalovej Serie A. Opatrenia sú dôsledkom šíriacej sa nákazy koronavírusom v krajine.
Zdroj: 30129
Zdieľajte:

Inter potvrdil, že štvrtkový duel bude hrať bez divákov na svojej internetovej stránke, pričom rozhodnutie spravil po konzultáciách s predstaviteľmi UEFA, Lombardska aj mesta. Inter, v ktorom pôsobí aj Slovák Milan Škriniar, vyhral v prvom zápase 2:0.

Prečítajte si aj

Serie A je v karanténe, píšu talianske médiá

Vedenie talianskej ligy navrhlo rovnaké opatrenia aj pre víkendové zápasy v postihnutých regiónoch a minister športu Vincenzo Spadafora ich po rokovaní Rady ministrov potvrdil. Podľa portálu sport.sky.it sa tak bez divákov odohrá sobotňajší duel Udinese - Fiorentina a nedeľňajšie zápasy AC Miláno - Janov, Parma - Spal, Sassuolo - Brescia a derby Juventus Turín - Inter Miláno. O pondelkovom stretnutí Sampdoria Janov - Verona sa rozhodne neskôr.

Prečítajte si aj

V Južnej Kórei si koronavírus vybral krutú daň

Nové opatrenia sa týkajú aj ďalších športov v šiestich regiónoch Talianska - Lombardsko, Benátsko, Piemont, Emilia-Romagna, Ligúria a Furlansko-Júlske Benátky. Uplynulý víkend zrušili na Apeninskom polostrove štyri stretnutia najvyššej futbalovej súťaže.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články