Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Áuu, to muselo bolieť: Chcel udobriť rozzúrených protihráčov, skončil s desiatimi stehmi na penise!

TERVILLE - Poriadny škandál otriasol futbalovým Francúzskom, ktoré zažilo niečo, čo sa len tak nevidí a čo jednoducho ľudský rozum neberie!
Zdroj: 1
Zdieľajte:

Poriadne bizarnú dohru malo vyhrotené derby Terville a Soetrichu v rámci regionálnej francúzskej súťaže. Stretnutie skončilo zmierlivou deľbou bodov (1:1), ale to najhoršie sa odohralo mimo futbalového štadióna.

Futbaloví rivali sa do seba pustili hneď na parkovisku pri domovskom stánku Terville a ich vzájomnej potýčke sa prizeral aj ďalší hráč z kádra posledného tímu miestnej súťaže. Ten chcel dať veci do poriadku a kohútov udobriť, lenže dopadlo to preňho tým najhorším možným spôsobom.

Rozzúrený futbalista tímu Soetrich ho v záchvate hnevu uhryzol do jeho mužskej pýchy a postihnutý skončil s desiatimi stehmi na penise. Bizarný incident samozrejme neostal bez povšimnutia a jeho aktéri vyfasovali tvrdé tresty.

Prečítajte si aj

VIDEO Šokovaný Messi sa vyjadril k obrovskému škandálu, ktorý otriasol Barcelonou

Obeť uhryznutia inkasovala za účasť v bitke šesťmesačný dištanc, ale ten najtvrdší trest dostal kanibal zo Soetrichu, ktorý si za svoj agresívny a absolútne nepochopiteľný skrat odniesol stopku na päť rokov!

Navyše domáci tím Terville sa z vôbec prvého bodového zisku v sezóne dlho neradoval, keďže disciplinárka za incident domácim odobrala dva body a aktuálne je tak tento celok v mínuse. Okrem toho domáci dostali pokutu v hodnote 200 eur.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články