Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Dojemná tlačovka Realu plná sĺz: 18-ročnú hviezdičku z Brazílie ovládli emócie

MADRID - Real po Viníciusovi a Rodrygovi získal za uplynulé dva roky už tretieho brazílskeho tínedžera. Reinier Jesus Carvalho sa stal novou posilou madridského giganta, ktorý svoju hviezdičku budúcnosti predstavil na tlačovke.
Zdroj: 34199
Zdieľajte:

Iba 18-ročný Reinier Jesus Carvalho je veľký talent brazílskeho futbalu, ktorý zapadá do plánov ambiciózneho Realu Madrid. Klub zo španielskej metropoly za neho údajne poslal Flamengu 30 miliónov eur a počíta s hviezdičkou do budúcnosti, teraz by sa mal pripojiť k rezervnému tímu Bieleho baletu.

Reinier sa počas oficiálneho predstavenia verejnosti na tlačovke priznal, že hrať za Real bolo jeho veľkým snom a ďakoval rodine a všetkým, ktorí mu k tomuto vytúženému cieľu pomohli doraziť. A práve pri týchto dojemných slovách ho úplne ovládli emócie, ktorého ho dohnali k slzám. Brazílskemu talentu očerveneli oči a na chvíľu úplne došli slová, rovnako s ním si poplakala aj jeho rodina (rodičia a sestra).

Prečítajte si aj

VIDEO Guardiola vrátil úder šéfovi Barcelony: Bartomeu dostal od kouča City jasný odkaz!

"Je to najväčší klub na svete a je tu obrovský tlak, ale ja tomu dám všetko. Som veľmi šťastný, že som dostal túto možnosť a som vďačný všetkým, ktorí mi k tomu pomohli, hlavne mojej rodine. Môj otec je môj najväčší hrdina," predniesol emotívne slová dojatý Brazílčan.

Po oficiálnom predstavení na ihrisku ukázal, že ako správny Brazílčan to jednoducho má v krvi a loptu dokonale ovláda. Nuž, zdá sa, že v Reale začne vyrastať nová hviezda.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články