Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Klopp ocenil výkon Atlética Madrid, z výkonu svojich zverencov sklamaný nie je

MADRID - FC Liverpool včera prehral v prvom osemfinálovom zápase Ligy majstrov na štadióne Wanda Metropolitano s domácim Atléticom Madrid 0:1, ale jeho kouč Jürgen Klopp nehovorí o sklamaní.
Zdroj: 34190
Zdieľajte:

„Úroveň koncentrácie hráčov Atlética v obrane bola výnimočná. Nie som sklamaný z toho, ako sme hrali, hoci sme neboli dobrí hlavne v záverečnej fáze duelu,“ uviedol skúsený nemecký kouč Jürgen Klopp podľa AP.

Prečítajte si aj

Haaland vystrieľal v Lige majstrov víťazstvo Dortmundu, uspelo aj Atlético Madrid

Po prvom polčase sa snažil za nepriaznivého stavu 0:1 niečo zmeniť a neštítil sa vystriedať ani svoje útočné hviezdy. Sadia Maného nahradil cez prestávku Divock Origi, Mohameda Salaha vystriedal v 72. minúte Alex Oxlade-Chamberlain. „Sadio išiel dolu, pretože mal žltú kartu. Bál som sa, že hráči súpera budú pri ňom ľahko padať. Mohamed striedal výlučne z taktických dôvodov,“ vysvetlil Klopp.

Atlético dokázalo zdolať súpera, ktorý s výnimkou jedinej zmeny nastúpil v rovnakej zostave ako vo vlaňajšom víťaznom finálovom zápase Ligy majstrov. „Nie je to naša najlepšia noc, pretože sme nezískali žiadnu trofej. Sú však noci, na ktoré sa nezabúda. Dnes k nám prišiel najlepší tím na svete a my sme ho zdolali. Je to zatiaľ len jeden zápas, ešte máme jeden pred sebou,“ zhodnotil duel argentínsky tréner Madridčanov Diego Simeone.

Odveta v Liverpoole je na programe 11. marca.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články