Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Manchester United pripravený pustiť Pogbu, požaduje horibilnú sumu

MANCHESTER - Anglický klub Manchester United je ochotný predať francúzskeho stredopoliara Paula Pogbu. Záujemcovia si však budú musieť siahnuť hlboko do vrecka.
Zdroj: 25286
Zdieľajte:

Dvadsaťšesťročný Francúz má s „červenými diablami“ kontrakt platný až do júna 2021, no netají sa tým, že nie je v Manchestri spokojný. Podľa britského denníka The Guardian má jeho prípadný odchod z Old Traffordu malý veľký háčik. Tou je suma 100 miliónov eur, ktorú jeho súčasný zamestnávateľ požaduje. Dvaja hlavní záujemcovia o jeho služby, Real Madrid a Juventus Turín, ju považujú za privysokú.

Prečítajte si aj

Rysuje sa veľký návrat Neymara do Barcelony?

Pogba vníma svoj odchod ako najlepšie riešenie pre všetkých. Jeho taliansky agent Mino Raiola sa včera večer nechal počuť, že ideálnou cieľovou destináciou by bol pre francúzskeho futbalistu Juventus, v ktorom už hral v rokoch 2012 - 2016. Dokonca je pripravený osloviť zástupcov Manchestru United so žiadosťou, aby znížili svoje finančné nároky.

„V Taliansku sa cíti ako doma. Je to jeho druhý domov, druhá rodina. Rovnaké je to v prípade Zlatana Ibrahimoviča. Preto by sa Paul rád vrátil do Juventusu. Budeme sa o tom baviť hneď po Eure 2020. Vždy chce hrať na najvyššej úrovni, no nemôže teraz ujsť z Manchestru, keď má klub zlé obdobie,“ uviedol Raiola.

Prečítajte si aj

Dúbravka ako náhrada najdrahšieho brankára sveta? Lampard si vyhliadol slovenskú hviezdu!

Problémom je najmä to, že 26-ročný Francúz prišiel do Anglicka v lete 2016 za 105 miliónov eur, a tak nebude manchesterský veľkoklub veľmi ochotný znižovať zo svojich finančných nárokov pri prípadnom predaji.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: The Guardian

Diskusia

Podobné články