Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Dúbravka ako náhrada najdrahšieho brankára sveta? Lampard si vyhliadol slovenskú hviezdu!

LONDÝN - Dočkáme sa veľkého megaprestupu slovenskej reprezentačnej brankárskej opory Martina Dúbravku? Slovák sa v drese Newcastle United prezentuje skvelými výkonmi, ktoré neunikajú pozornosti ani ďalším konkurentom v Premier League.
Zdroj: 30404
Zdieľajte:

Najnovšie správy z Anglicka hovoria o tom, že práve Dúbravka by sa mohol stať nástupcom španielskeho gólmana Kepu Arrizabalagu, ktorého pozícia v tíme londýnskej Chelsea je výrazne oslabená. Aktuálne najdrahší brankár na svete, ktorý do tímu vedeného legendárnym Lampardom prestúpil za neuveriteľných 71,6 miliónov libier, stráca dôveru kormidelníka Blues a ten čoraz častejšie uprednostňuje 38-ročného Willyho Caballera.

Prečítajte si aj

VIDEO Holohlavý Mourinho šokoval futbalových fanúšikov: Radikálnu zmenu objasnil bizarným príbehom

Podľa anglických médií má Lampard trojicu kandidátov, ktorí sú hlavní adeptmi na zaujatie brankárskej pozície na Stamford Bridge. Okrem výborne chytajúceho Dúbravku z Newcastlu je v trojici aj Nick Pope z Burnley a tiež Vicente Guaita z Crystal Palace. Podľa viacerých odborníkov je len otázkou času, kedy stabilne nastupujúca a chytajúca opora strák zmení dres a zamieri do slávnejšieho klubu.

O svoj názor sa v rozhovore pre anglické médiá podelil aj niekdajší anglický futbalista pôsobiaci v Manchestri United, Tottenhame Hotspur, Stoke City či West Bromwich Albion Garth Crooks. "Londýnsky klub prešiel od Petra Čecha a Thibauta Courtoisa, teda dvoch brankárov svetovej úrovne až ku Kepovi a Caballerovi. Ak chce Chelsea bojovať o prvú štvorku, musí mať špičkového brankára. Z môjho pohľadu by sa mali vážne pozrieť na Martina Dúbravku z Newcastlu," potvrdil správnosť výberu Lamparda niekdajší futbalista v rozhovore pre BBC.

Dúbravka ale podpísal v októbri minulého roka s Newcastle nový 6-ročný kontrakt a pri výbornej forme Slováka ho straky len tak ľahko rozhodne nepustia. V každom prípade londýnsky gigant zo Stamford Bridge je na tom finančne dobre a aktuálne jedného z najlepších brankárov Premier League si rozhodne bude môcť dovoliť. Uvidíme, čo prinesie budúcnosť a pre koho sa Lampard napokon rozhodne.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články