Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Špinavé praktiky v Barcelone? Valverde prvýkrát prehovoril

BARCELONA - Španielsky tréner Ernesto Valvetrde, ktorý bol 13. januára po takmer troch rokoch odvolaný z pozície kouča FC Barcelona, prehovoril o nevhodnom zaobchádzaní so svojou osobou.
Zdroj: 28119
Zdieľajte:

Z jeho vyjadrenia pre portál Soccerway je jasné, že cíti krivdu: „Už na to nemyslím. Ak sa so mnou zaobchádza nespravodlivo, musím sa tomu vyhnúť. Prečo som (z Barcelony) odišiel? To nie je otázka na mňa. Je to súčasť obchodu, ktorú musíme akceptovať. Či by som bol rád, ak by to bolo inak? Samozrejme.“

„Bol som neuveriteľne šťastný, že môžem koučovať Barcu. Bol som tam už ako hráč. Vedel som, čo znamená ísť do klubu takého kalibru. Teší ma, že som tam bol. Keď som podpisoval kontrakt, vedel som, že som pre klub dôležitý a mám zodpovednosť za výsledky a výkony hráčov,“ dodal Valverde.

V kuloároch sa už dlhšie hovorí o tom, že španielskeho trénera „vyštval“ z lavičky francúzsky športový riaditeľ „blaugranas“ Éric Abidal. Ten kritizoval atmosféru v kabíne, ktorá údajne panovala pod Valverdeho vedením, s čím nesúhlasil napríklad pilier barcelonského tímu Lionel Messi z Argentíny.

Prečítajte si aj

Messi sa dostal do konfliktu s barcelonským športovým riaditeľom
Zdieľajte:
Zdroj informácií: soccerway.com

Diskusia

Podobné články