Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Messi sa dostal do konfliktu s barcelonským športovým riaditeľom

BARCELONA - Argentínčan Lionel Messi ostro reagoval na komentár športového riaditeľa FC Barcelona Érica Abidala. Ten v rozhovore pre španielske médiá kritizoval atmosféru v kabíne pod vedením trénera Ernesta Valverdeho. Podľa jeho slov hráči nepracovali naplno a viazla aj komunikácia.
Zdroj: 29536
Zdieľajte:

S vyjadreniami bývalého obrancu „blaugranas“ však nesúhlasila najväčšia hviezda tímu. Messi si myslí, že podobné reči môžu mužstvu uškodiť a ohradil sa aj proti tvrdeniam o nedostatočnej snahe hráčov.

„Úprimne, myslím si, že každý musí prijať svoju zodpovednosť. Hráči za činy a vyjadrenia. My hráči si musíme priznať, že výkony neboli adekvátne, ale svoj diel viny nesú aj funkcionári. Verím, že ak niekto spochybňuje výkonnosť hráčov, mal by byť konkrétny a nie generalizovať,“ uviedol Messi prostredníctvom instagramu.

Tridsaťdvaročný útočník vyjadril svoj názor tesne po tom, ako Abidal priblížil stav rokovaní o predĺžení zmluvy. Messi má kontrakt do leta 2021, no ten obsahuje klauzulu, ktorá mu umožňuje opustiť klub už po tejto sezóne.

„Som si istý, že sa dohodneme. Všetci chceme, aby sa tu cítil šťastný. Snažíme sa mu vytvoriť čo najvhodnejšie prostredie a obklopiť ho najlepšími spoluhráčmi. On vie ako ho potrebujeme, má výbornú formu, užíva si futbal a prekonáva rekord za rekordom, chceme, aby s nami vyhral ešte veľa trofejí,“ uviedol Abidal podľa agentúry AFP.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články