Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Holohlavý Mourinho šokoval futbalových fanúšikov: Radikálnu zmenu objasnil bizarným príbehom

LONDÝN - Uplynulý týždeň futbalových fanúšikov poriadne zaskočila fotka Josého Mourinha, ktorý prešiel radikálnou zmenou imidžu. Holohlavý kormidelník Tottenhamu teraz prekvapivú zmenu objasnil naozaj originálnym príbehom.
Zdroj: 34101
Zdieľajte:

Kontroverzného 57-ročného lodivoda preslávila šedivá štica, ktorá je už ale minulosťou. Fotografia, na ktorej holohlavý Mourinho zapózoval vedľa svojho osobného holiča, fanúšikov poriadne zaskočila až vydesila. Niektorí si totiž mysleli, či The Special One náhoodu netrpí vážnym ochorením a preto tá radikálna zmena imidžu.

Prečítajte si aj

FOTO Vyzerá ako po chemoterapii! Mourinho šokoval novým imidžom

Práve kvôli najrôznejším dohadom sa samotný Mourinho rozhodol pre britské médiá vyjadriť k svojmu aktuálnemu účesu a to pochopiteľne spôsobom sebe vlastným.

Pozrite si aj

Z úprimnej radosti totálny amok: VIDEO epickej reakcie Mourinha virálnym hitom!

"Občas mám rád nakrátko ostrihané vlasy, mám rád ten pocit, keď cítim chladné počasie na hlave. Ale to nie je tento prípad. Tentokrát som tvrdo zaspal u môjho holiča, a keď som sa prebudil, vyzeral som tak zle, že som mu radšej povedal, nech ma oholí na číslo 1," uviedol Mou v rozhovore pre Sky Sports. "Snáď mi vlasy dorastú naspäť," dodal s úsmevom.

Tottenham, ktorý portugalský kormidelník aktuálne koučuje, je v aktuálnej tabuľke Premier League momentálne na šiestom mieste. Londýnsky klub ale stále bojuje aj v prestížnej Lige majstrov, kde už za deväť dní v osemfinálovom dueli nastúpi proti nemeckému Lipsku. Mourinho ako správny stratég nechýbal na víkendovom šlágri v Mníchove, kde Bayern bez gólov remizoval s Lipskom, ktorého herný prejav si The Special One prišiel pozrieť na vlastné oči.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články