Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Leicester s neuveriteľným obratom proti United, Lampard skóroval proti Chelsea

V dohrávke 5. kola anglickej Premier League v obidvoch zápasoch šokovali favoritov menšie kluby, Everton prekvapivo zaváhal s Crystal Palace a Lampard prekazil víťaznú šnúru Chelsea
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

E

United mali zápas pod kontrolou, avšak prišiel historický obrat

Zápas začal ostro, keď už v 13. minúte skóroval Van Persie hlavou po ukážkovom centri od Falcaa a keď skóroval Di Mária, zdalo sa to na ďalší gólový koncert v podaní United. Avšak "červení diabli" sa ani nestihli zaradovať z druhého gólu, už schladil ich emócie Ulloa.

Po zmene strán United znova začali tlačiť a po Falcaovom brvne sa ešte neradovali, avšak keď Herrera tečoval Di Maríovu strelu za chrbát Schmeichela, zdalo sa byť rozhodnuté. No potom prišiel gólový uragán Leicesteru. Najprv po spornej penalte skóroval Nugent a minútu potom sa v šestnástke najlepšie zorientoval Cambiasso a bolo vyrovnané. V 79. minúte sa Vardy dostal do šance a dostal Leicester do vedenia.Nakoniec po zúfalom zákroku Blacketta premenil penaltu Ulloa. Suma sumárum, neskutočný obrat Leicesteru, pokračovanie trápenia United a skóre 5:3.

Tottenham doma zaváhal s posledným tímom tabuľky

Videli sme len priemerné futbalové predstavenie. Diváci by určite ocenili o niečo viac vzruchu na trávniku. Musíte uznať, že hostia boli v dnešnom stretnutí lepším celkom. Domáci tím hral na dlhé nakopávané lopty a hostia to skúšali cez pozičnú hru a držanie lopty, čo sa im nakoniec vyplatilo a vyhrali 1:0

Lampard skóroval proti Chelsea, záchránil City bod

V nedeľňajšom derby remizoval druhý manchesterský klub na vlastnom trávniku s Chelsea Londýn 1:1. City hralo od 66. minúty bez vylúčeného Pabla Zabaletu, ktorý videl druhú žltú kartu, a Chelsea využila početnú výhodu o päť minút neskôr zásluhou Andreho Schürrleho. Domácim sa však v závere podarilo vyrovnať. Ich hrdinom sa stal stredopoliar Frank Lampard, ktorý v 85. minúte využil prihrávku Jamesa Milnera. Tridsaťšesťročný veterán pritom skóroval do bránky svojho bývalého klubu, za ktorý hral od roku 2001 až do konca uplynulej sezóny a získal s ním tri ligové tituly i Ligu majstrov. Z rešpektu k fanúšikom "Blues" nepredviedol po góle žiadne oslavné gesto.

Leicester City - Manchester United 5:3 (1:2)

Góly:17. a 83. Ulloa (druhý z 11 m), 62. Nugent (z 11 m), 64. Cambiasso, 79. Vardy - 13. van Persie, 16. Di Maria, 57. Herrera, ČK: 83. Blackett (United), 31.784 divákov.

Tottenham Hotspur - West Bromwich Albion 0:1 (0:0)

Gól:74. Morrison, 35.861 divákov.

Manchester City - Chelsea Londýn 1:1 (0:0)

Góly: 85. Lampard - 71. Schürrle, ČK: 66. Zabaleta (City), 45.602 divákov.

Everton - Crystal Palace 2:3 (1:1)

Góly: 9. Lukaku, 83. Baines (z 11m) - 30. Jedinak, 54. Campbell, 69. Bolasie, 37.574 divákov.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články