Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Wenger by za Ozila znova zaplatil 50 mil. €

Víťaz majstovstiev sveta 2014, Mesut Ozil, sa trápi so svojou formou po príchode do londýnskeho klubu, avšak manažér "kanonierov" podotýka, že Ozil stále stojí za každé €.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Arsene Wenger trvá na tom, že by za Mesuta Ozila znova zaplatil 50 miliónov € aj napriek jeho výkonom, ktoré sú podľa mnohých pod jeho štandard. Po príchode v lete 2013 sa stal 25 ročný Nemec rekordným prestupom Arsenalu a prežíval skvelý štart, no s pribúdajúcim časom idú jeho výkony dole. Francúzsky kouč sa snaží odlákať pozornosť od otázky, či bol Ozil vážne tak drahý.

"Pravdaže by som za neho dal znova tých 50 miliónov. Očakávate od tímu aby hral dobre a nedávate za vinu žiadnému z hráčov, že nie je kúzelník. To už z moderného futbalu zmizlo," povedal reportérom Wenger. "Ak vidím talent, ako z neho dostanem to najlepšie čo v ňom je? Nie je to otázka peňazí. Cítim za to zodpovednosť ja, za každého hráča, hoc by stál aj 1€. Veď on za seba tie peniaze nezaplatil, to my," dodáva.

Po prehre Arsenalu na pôde Dortmundu v Lige Majstrov bol práve Ozil prišpendlený denníkom "Bild", ktorý mu dával za vinu prehru 2:0. Wenger však takúto kritiku nechápe."Prečo musí byť tým obetným baránkom on? Za čo? Veď od apríla sme prehrali jeden zápas. Buďme realisti."

"Nemali by sa toľko sústrediť na jeho kritiku, ale naopak ho povzbudiť. Chápem, že chcete vidieť od každého hráča stopercentný výkon, avšak každý si raz prejdeme cez to zlé časové obdobie. Kritika tomu veľmi nepomáha," rozhorčuje sa Wenger. "Klub je jedna veľká rodina, kde patria hráči, manažment a fanúšici. Všetci si prechádzame zlými obdobiami a táto rodina by mala držať pokope a podporiť sa," dodáva jedným dychom.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: goal.com

Diskusia

Podobné články