Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Škrteľ je späť, Sturridge naopak mimo

Slovenský futbalista Martin Škrtel je po zranení ľavej nohy opäť pripravený hrať. Po viac ako trojtýždňovej rekonvalescencii figuruje v kádri FC Liverpool na sobotňajšie ligové stretnutie na pôde West Hamu United.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Tréner Brendan Rodgers však nemôže počítať so službami útočníka Daniela Sturridgea, ktorého trápi zranenie stehenného svalu. Vrátiť by sa však mohol už v budúcotýždňovom mestskom derby proti FC Everton. Škrtel vynechal uplynulé dva duely "The Reds" v Premier League a k dispozícii nebol ani v úvodnom vystúpení Liverpoolu v B-skupine Ligy majstrov proti bulharskému Ludogorcu Razgrad (2:1). Dôvodom jeho absencie bola prasknutá fibula na ľavej nohe. Zranenie utrpel ešte v augustovom súboji proti obhajcovi trofeje Manchestru City po kontakte s Yaya Tourém.

Trénerovi Rodgersovi bude v najbližšom ligovom stretnutí na pôde West Hamu chýbať kanonier Sturridge. Trápi ho zranenie stehenného svalu a do tréningového procesu sa naplno bude môcť zapojiť zrejme až na budúci týždeň. "Daniel sa snaží zotaviť čo najrýchlejšie. Niekedy v priebehu budúceho týždňa by mal začať trénovať a dúfam, že bude môcť hrať v derby," cituje agentúra dpa Rodgersove slová.

Dlhší čas sa v drese LFC nepredstavia obranca Jon Flanagan ani stredopoliar Joe Allen. Flanaganovi museli lekári vyťahovať vodu z kolena a bude pauzovať ešte niekoľko mesiacov. Tri týždne bude rehabilitovať Allen, ktorý mal taktiež problémy s kolenom.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články