Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO+FOTO: V hre o trénera Bayernu sú viaceré zvučné mená

MNÍCHOV – V hre o voľnu pozíciu trénera futbalového Bayernu Mníchov je viacero veľkých mien.
Zdroj: 30000
Zdieľajte:

Do okruhu horúcich kandidátov podľa agentúry AFP patria Jose Mourinho a Erik ten Hag, no skloňujú sa aj iné zaujímavé mená.

Prečítajte si aj

Hráč francúzskej Ligue 1 utrpel vážne zranenia pri autonehode

S klubom sa po sobotňajšej zahanbujúcej prehre 1:5 na pôde Eintrachtu Frankfurt rozlúčil Niko Kovač, ktorý ho viedol od júla 2018. Niektoré média hneď pasovali do pozície najväčšieho favorita na uvoľnenú stoličku Portugalčana Joseho Mourinha, ktorý sa už údajne začal učiť po nemecky. Ten je bez práce od decembra minulého roka, keď predčasne ukončil pôsobenie v Manchestri United.

Ďalšou alternatívou môže byť tréner Ajaxu Amsterdam Erik ten Hag. Holanďan prostredie veľmi dobre pozná, v Bayerne pôsobil v rokoch 2013-2015 ako tréner rezervného tímu. Záujem o pozíciu prejavil aj v rozhovore pre časopis Kicker: "Ak by zavolal Bayern, určite by som sa nad ponukou zamyslel."

Pozrite si aj

VIDEO Okamih hrôzy v Premier League: Son Heung-min sa dopustil hororového zákroku

Medzi potenciálnymi kandidátmi sa ocitli aj bývalý tréner Juventusu Massimiliano Allegri, športový riaditeľ tímu RB Lipsko Ralf Rangnick, či dlhoročný tréner Arsenalu Londýn Arsene Wenger. Kým však padne konečné rozhodnutie o Kovačovom nástupcovi, tím povedie doterajší asistent Hans Flick.

Bayernu patrí po desiatich kolách v lige priebežná štvrtá priečka so stratou štyroch bodov na prvú Borussiu Mönchengladbach. V Lige majstrov vyhral všetky tri doterajšie zápasy a v národnom pohári sa v osemfinále stretne s Hoffenheimom.

Ajax je pod vedením ten Haga veľmi kreatívny, čo môžete vidieť aj v tomto videu:

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články