Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Hazard s najväčšou pravdepodobnosťou predĺži

Vedenie anglického futbalového klubu Chelsea Londýn verí, že belgický stredopoliar Eden Hazard spojí svoju budúcnosť s klubom z Premier League podpisom dlhodobého kontraktu. V utorok to povedal tréner Jose Mourinho.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Hazard bol v minulej sezóne so 14 gólmi najlepším strelcom klubu zo Stamford Bridge. Do Chelsea prišiel v roku 2012 z francúzskeho Lille a okamžite sa stal jedným z kľúčových tvorcov hry "The Blues."

Dvadsaťtriročný futbalista má s Chelsea ešte tri roky platnú zmluvu, ale Londýnčania si chcú jeho služby poistiť na dlhšie obdobie. "Je to hráč, ktorého si chceme udržať. Klub momentálne pripravuje nový kontrakt a myslím, že je len otázkou času, kedy ho podpíše. Je tu spokojný, takisto je s ním spokojný aj klub," povedal Mourinho pred zápasom Ligy majstrov proti Schalke 04.

Hazard minulý týždeň verejne vyjadril svoju spokojnosť v Chelsea a je nadšený z nových posíl ako sú kanonier Diego Costa a Cesc Fabregas. Chelsea vstúpila do Premier League veľmi dobre a po štyroch kolách má na konte maximálny počet 12 bodov. Sedem z pätnástich gólov strelil Costa, Hazard sa zatiaľ presadil raz.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články