Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Hviezdičku Ukrajiny nezastavila ani sexi priateľka: Šialené oslavy po postupe na EURO hitom internetu!

KYJEV - Ani 700. gól portugalského superkanoniera Cristiana Ronalda nestačil hosťom v Kyjeve na domácu Ukrajinu, ktorá po triumfe 2:1 spečatila svoj postup na EURO 2020. Do sveta okrem výborného výsledku domácich išla aj bláznivá oslava jedného zo strojcov úspechu.
Zdroj: 32593
Zdieľajte:

Mladá hviezdička anglického šampióna Manchestru City Oleksander Zinčenko mal z postupu Ukrajiny na EURO 2020 obrovskú radosť, ktorú vôbec v sebe neblokoval a bujarou oslavou baví celý futbalový svet. Zinčenko po víťaznom dueli zamieril do štúdia, kde mal poskytnúť rozhovor ukrajinskej televízii. Reportérkou bola zhodou okolností jeho priateľka Vlada Sedanová, ktorá sama udivená sledovala úprimnú erupciu radosti svojho drahého, ktorého nebolo možné zastaviť.

"Sme na EURO, sme na EURO,..." reval nadšený Zinčenko v štúdiu do kamery a pridal aj pár víťazných popevkov, tlieskanie a rozradostené výskoky. Jeho sympatická priateľka sa pri takomto výbuchu radosti svojho miláčika prakticky ani nedostala ku slovu. Reakcia talentovanej ukrajinskej hviezdičky pobavila všetkých v štúdiu, pri televíznych obrazovkách a aktuálne baví aj celý futbalový svet, pretože na sociálnych sieťach a internete sa stala obrovským hitom.

Prečítajte si aj

VIDEO Cestoval sám 6000 kilometrov, aby videl potupný debakel svojich miláčikov: TOTO je najoddanejší fanúšik na svete!

Nezastaviteľný Zinčenko ako nečakaný hosť narušil rozhovor so spoluhráčom Jarmolenkom ale niet divu, pri oslavách takýchto rozmerov je povolené naozaj všetko. Ukrajina si na európskom šampionáte zahrá len tretíkrát vo svojej histórii, keď si účasť dvakrát vybojovala v kvalifikácii a v roku 2012 turnaj spolu s Poľskom ako hostiteľská krajina organizovala.

Pozrite si aj

De Gea opäť žiaril: VIDEO famózneho zákroku, ktorým vychytal istý gól Švédska!
Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články