Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Cestoval sám 6000 kilometrov, aby videl potupný debakel svojich miláčikov: TOTO je najoddanejší fanúšik na svete!

TEHERÁN - Svedkami naozaj málo vídaného momentu sme mohli byť na iránskom štadióne Azadi, kde sa v rámci kvalifikácie na nadchádzajúce majstrovstvá sveta predstavil tím Kambodže.
Zdroj: 32582
Zdieľajte:

Domáci superfavorit podľa očakávania deklasoval hosťujúceho outsidera 14:0, ale najzaujímavejšou vecou bol pohľad na hosťujúci sektor. V tom počas celého zápasu stál a neúnavne fandil jediný verný fanúšik Kambodže, ktorý neváhal a urazil 6000 kilometrov, len aby na vlastné oči videl potupnú prehru svojich miláčikov.

Prečítajte si aj

VIDEO Šokujúci triumf nad Anglickom vystriedal horor: Česi s najkatastrofálnejším polčasom v ére samostatnosti!

Napriek totálnej demolácii svojich bol osamotený fanúšik v sektore hostí stále aktívny vo fandení. Okrem vlajky si so sebou najoddanejší fanúšik priniesol aj megafón a bubon, aby ho napriek výraznej prevahe domácich priaznivcov bolo na štadióne počuť.

Veľkú prevahu domácich priaznivcov spôsobila aj skutočnosť, že po dlhých 40 rokoch boli na štadión vpustené aj ženy a k mužským fanúšikom sa tak pridali aj ženské fanúšičky, pre ktoré na výzvu FIFA funkcionári vyčlenili 4000 vstupeniek.

Kambodža je s jediným bodom po troch kvalifikačných dueloch na poslednom piatom mieste skupiny a už dnes privíta ďalšieho z favoritov skupiny - Irak. Na domácom štadióne tak najvernejší fanúšik zrejme už nebude jediným verným a pridajú sa k nemu aj ďalší.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články