Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Guľa tréner slovenskej 21: Entuziazmus sme dokázali nielen kvalitou...

ESCHEN - Slovenskí futbaloví reprezentanti do 21 rokov vybojovali v kvalifikácii majstrovstiev Európy 2021 prvé body. V stredajšom stretnutí zvíťazili na trávniku Lichtenštajnska 4:2 a v neúplnej tabuľke šesťčlennej 2. skupiny figurujú na tretej priečke.
Zdroj: 32499
Zdieľajte:

hlasy po zápase (zdroj: futbalsfz.sk):

Adrian Guľa, tréner SR 21: "Pre nás je podstatné, že to chlapci zvládli na víťazstvo. Zápas vyzeral byť jednoduchý po veľmi slušnom prvom polčase, keď sme boli pozorní, hrali sme trpezlivo a rýchlo, viedli sme o dva góly. V druhom polčase sme za stavu 2:0 nepremenili veľké šance, veľmi húževnatý súper sa z jednej situácie dostal do kontaktu a podarilo sa mu dokonca vyrovnať. O to viac ma teší reakcia mužstva, cez kapitána Herca a entuziazmus sme dokázali nielen kvalitou, ale najmä oduševnením zvrátiť zápas na našu stranu. Pre nás je to veľmi dôležité víťazstvo."

Christián Herc, kapitán a autor dvoch gólov SR 21: "Myslím si, že v prvom polčase sme hrali veľmi slušne. Na začiatku sme dali gól, potom sme mali šance, už vtedy sme mohli zlomiť zápas. Neboli sme dostatočne efektívni, ale dali sme pred koncom prvého polčasu dôležitý gól na 2:0. Myslel som si, že nám pomôže, no v do druhého polčasu sme nastúpili úplne ináč, ako sme si povedali. Možno sme ich podcenili, našťastie sme dali tretí gól hneď z rozohrávky. Na konci sme to iba spečatili na 4:2."

Prečítajte si aj

VIDEO Brazílska hviezda zažila na ihrisku útok rozzúreného votrelca: Nevídanú situáciu zachránil protihráč!

tabuľka 2. skupiny:

1. Gruzínsko 2 2 0 0 7:0 6

2. Švajčiarsko 1 1 0 0 5:0 3

3. Slovensko 2 1 0 1 5:4 3

4. Azerbajdžan 3 1 0 2 2:5 3

5. Lichtenštajnsko 4 1 0 3 3:13 3

6. Francúzsko 0 0 0 0 0:0 0

UPOZORNENIE: Správa je rozšírená o hlasy.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články