Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Brazílska hviezda zažila na ihrisku útok rozzúreného votrelca: Nevídanú situáciu zachránil protihráč!

SAO PAULO - Žiaril v Seville, slávnej Barcelone aj hviezdnom PSG. Brazílčan Dani Alves sa už futbalu na najvyššej úrovni síce vzdal, ale milovaného športu nie. V rodnej krajine teraz zažil bizarnú situáciu, ktorú jeho bohatá kariéra ešte nepoznala.
Zdroj: 32496
Zdieľajte:

Dani Alves obliekajúci dres brazílskeho Sao Paulo zažil na ihrisku všetko možné, ale toto bolo určite prvýkrát. Nič netušiaci Brazílčan sa v súboji s Fortalezou vydal v 25. minúte k rohovej zástavke zahrať rohový kop, keď na neho zaútočil rozzúrený votrelec.

Zástavku totiž okupoval roj ôs a Dani Alves opúšťal roh v bolestiach chytajúc sa za krk a spoluhráči aj protihráči okamžite kontrolovali, s čím ho osy z rohu vyprevadili. Situácia znamenala prerušenie hry a netradičný problém vyriešil hráč Fortalezy Jackson de Souza. Ten sa prikradol k rohovému práporku, opatrne ho vybral zo zeme a zahalený do svojho dresu ho odhodil mimo hracej plochy.

Zápas napokon domáce Sao Paulo vyhralo 2:1. Na prvý gól favorita, ktorý v 14. minúte strelil Pablo, prihrával práve Dani Alves. Ten za brazílsky klub odohral od svojho príchodu ešte len deviaty zápas a na konte má zatiaľ jeden gól.

Pozrite si aj

VIDEO Legendárny Maradona to po premiérovej výhre v šatni poriadne rozbalil: Tanečnou šou roztlieskal celý tím!
Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články