Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

AC Miláno zverejnilo meno nového trénera: Je to ďalšia stávka na divokú kartu, fanúšikovia sa búria

BRATISLAVA - Po biednom štarte do novej sezóny Serie A vedenie klubu AC Miláno odvolalo trénera Marca Giampaola. Za posledných 5 rokov je už siedmi tréner, ktorý skončil pre zlé výkony v tomto klube.
AC Miláno zástava klubu.
Zdroj: TASR- archív
Zdieľajte:

Nový tréner Stefano Pioli podpíše zmluvu na dva roky s AC Miláno, kde počas jedného roka si prilepší o 1,5 milióna eur. V konkurencii v boji o tohto trénera porazil milánsky klub dva Janovské - FC a Sampdoriu. Pôvodne mal byť zvolený tréner Luciano Spalletti, ktorý sa nedohodol na odstupnom z Interu Miláno. To bol aj dôvod, prečo vedenie "diavolo" sa rozhliadli po tomto trénerovi.

Prečítajte si aj

Serie A 7. kolo: Toto by vám nemalo za žiadnych okolností uniknúť

Stefano Pioli ma bohaté skúsenosti, no žiaľ žiadne výrazné úspechy. Preto bude stávka na tohto trénera ďalšou divokou kartou. Rodák z Parmy trénoval kluby akými boli Inter Miláno, Fiorentinu, Lazio Rím, Bolognu, Palermo, Chievo, Sassuolo, Piacenzu, Grosseto, Parmu, Modenu a Saternitanu, kde začínal svoju trénerskú kariéru.

Pozrite si aj

VIDEO Legendárny Maradona to po premiérovej výhre v šatni poriadne rozbalil: Tanečnou šou roztlieskal celý tím!

Fanúšikovia "diavolo" na instagrame vyjadrujú protesty proti odvolaniu trénera Marca Giampaola. Meno nového trénera sa im taktiež nepozdáva.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: milannews.it

Diskusia

Podobné články