Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Dôvod zmŕtvychvstania Salzburgu na Anfielde? Z motivačného príhovoru kouča rakúskeho outsidera idú zimomriavky!

LIVERPOOL - Súboj obhajcu majstrovskej trofeje domáceho Liverpool FC a rakúskeho outsidera Red Bull Salzburg sa vyvíjal podľa predpokladov, keď anglický favorit na Anfielde už v 36. minúte po zásahu Salaha vyhrával 3:0, keď tu zrazu...
Zdroj: 32477
Zdieľajte:

Gólový zásah Hwanga v 39. minúte ešte do polčasovej prestávky vykresal malú iskierku nádeje, no až v druhom polčase to prišlo. Tréner Salzburgu to v polčasovej prestávke v kabíne okamžite spustil na svojich zverencov.

"Po prvé, koľko faulov sme urobili? Možno dva. Toto nie je zas**** priateľák, toto je zápas Ligy majstrov. Musíme pritvrdiť a dostať sa im pod kožu. Byť viac nemilosrdní proti Van Dijkovi. Hráme proti nemu až s príliš veľkým rešpektom," začal svoj motivačný prejav.

"Sú silní? Áno. Ale to neznamená, že by sme im to mali spríjemniť a nefaulovať ich alebo nebojovať. Musia nás cítiť. Musia o nás vedieť. Sme tu, aby sme ku*** hrali, nie aby sme sa len prizerali!" pokračoval v návale emócií.

Prečítajte si aj

VIDEO Súper Slovana v Európskej lige sa v Premier League postaral o senzáciu: Triumf na pôde majstrovského City!

"Až nastúpite na ihrisko, budete odvážnejší a budete mať väčšiu vôľu po víťazstve. Tak choďte a majte ku*** väčšiu vôľu a bojujte! Videli sme, že sú silní, ale my môžeme hrať lepšie. Do našej hry môžeme vdýchnuť život. Buďte sebavedomejší, tvrdší, o tom to celé je. Oni nie sú tak nebezpeční. Tak ukážte, že máte, čo ponúknuť!" uzavrel silný prejav kouč Salzburgu.

A jeho motivačný prejav naozaj zabral, Salzburg do druhého dejstva vstúpil skvele, keď už v 60. minúte talentovaný Haland vyrovnával na 3:3. Aj keď Salah štvrtým gólom napokon rozhodol o tesnej výhre domácich, domáci kouč mohol byť spokojný a jeho motivačný prejav, ktorý sa objavil na sociálnych sieťach, si ďalší tréneri môžu brať ako ukážkový príklad ako na to.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články