Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

PREVIEW La Liga 5. kolo

MADRID - Po reprezentačnej prestávke sa opäť dostávame k španielskej La Lige
Zdroj: 26810
Zdieľajte:

5. kolo La Ligy otvorí piatočný duel medzi domácou Osasunou a hosťujúcim Betisom, ktorý je na nelichotivom 15. mieste a po dvoch prehrách si už budú chcieť pripísať tri body práve proti tohtoročnom nováčikovi v lige.

Prečítajte si aj

Mladík Fati z FC Barcelona dostal španielske občianstvo

V sobotu sa odohrá divácky veľmi atraktívny a pre oba celky veľmi dôležitý duel medzi Atléticom Madrid a Celta Vigo. Na jednej strane Atlético Madrid bude chcieť využiť zaváhanie Realu Madrid a Barcelony zo začiatku sezóny. Na strane druhej Celta Vigo začala sezónu priam katastrofálne. Po svojich nepresvedčivých výkonoch musia na ihrisku odovzdať viac a body do tabuľky zbierať častejšie.

Prečítajte si aj

Šporar sa dostal do ideálnej jedenástky 1. kola skupinovej fázy

O 21:00 domáca Granada privíta Barcelonu, ktorá sa v tejto sezóne na ihrisku hľadá. Nováčik v tomto ročníku La Ligy má paradoxne zhodne bodov ako úradujúci šampión. Je nutné povedať, že Barcelona by mala mať k dispozícií útočný trojzubec Griezman, Suaréz, Messi, a tak to Granada nebude mať vôbec ľahké.

Prečítajte si aj

Holandsko šokovala obrovská tragédia: Chladnokrvná vražda futbalového obrancu

V nedeľu večer zakončí 5. kolo najatraktívnejší zápas medzi aktuálne vedúcou Sevillou a trápiacim sa Realom Madrid. Sevilla vstúpila do La ligy perfektne a pod vedením Julena Lopeteguiho stratila iba 2 body. Na druhej strane v La Lige Real Madrid nehrá ideálne a v prvom kole Ligy Majstrov dostali výprask 3:0 od hráčov PSG.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Martin Schlosser

Diskusia

Podobné články