Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Nahnevaný Kira: Vždy sa nájdeme až o pár kôl neskôr...

MICHALOVCE - Prvé kolo novej sezóny Fortuna ligy absolútne nevyšlo futbalistom Michaloviec. Pred televíznymi kamerami hostili Žilinu, ktorá ich vyškolila v efektivite už v úvodnom polčase. Zemplínčanom v ďalšom priebehu nepomohli ani striedania.
Zdroj: 31077
Zdieľajte:

Michalovce mali turbulentné leto. Káder opustilo sedem hráčov a zatiaľ doň nepribudol nikto. Tréner Anton Šoltis tak mal ťažkú úlohu, aby poskladal plnohodnotnú základnú jedenástku. Navyše sa ešte nemôže spoľahnúť na obrancu Llazarosa Rotu, ktorý si preniesol do novej sezóny dištanc z konca minulého ročníka.

Prečítajte si aj

VIDEO 1. kolo Fortuna ligy: Michalovce utŕžili lekciu z efektivity, nováčik nestačil na majstra

"Som veľmi smutný, že sa stále opakuje rovnaký začiatok sezóny. Vždy sa musíme hľadať a nájdeme sa až niekedy v piatom, alebo šiestom kole. Trochu ma to mrzí. Netreba sa vyhovárať. Na trávniku nás bolo jedenásť. Bohužiaľ, futbal sa hrá na góly a Žilina nás potrestala trikrát," povedal pre futbalovysvet.sk rozčarovaným tónom brankár východniarov Matúš Kira.

Prečítajte si aj

Na snímke šéf ŠK Slovan Bratislava Ivan Kmotrík ml. a vpravo futbalista ŠK Slovan Bratislava Joeri De Kamps.VIDEO Slovan si vyberá nového trénera: Tieto mená sú v hre

Rozdiel medzi mužstvami bol markantný. "Letný" zásah bol na Michalovčanoch značný. Hostia spod Dubňa boli rýchlejší, dravejší a behavejší. "Boli sme príliš ľahkovážni v súbojoch. Niečo si povieme počas týždňa, ako bude súper hrať a následne si na to nedáme pozor už pri prvom góle. Je to naša nedisciplinovanosť a musíme si čím skôr vstúpiť do svedomia," pokračoval v dialógu brankársky líder Michaloviec.

Pozrite si aj

VIDEO DAC ovládol Krakov nielen na ihrisku

Snaha a bojovnosť v dnešnom futbale nestačí. Omladina domácich sa snažila zo všetkých síl, ale aj tie najvyloženejšie šance ostali nevyužité. "Môj názor je taký, že sa nehrá na snahu, ale na góly. Keby sme hrali zle a vyhráme 1:0, každý by bol spokojný. My však stále hráme a inkasujeme jedna radosť. Ako tomu bolo v príprave, tak aj teraz na úvod sezóny," doplnil Kira, ktorý sa nedávno ocitol v hľadáčiku ligového konkurenta z Ružomberka.

Prečítajte si aj

VIDEO Guľa do Slovana? Klub sa vyjadrí v pondelok

Prvá michalovská prekážka je minulosťou. Budúcu sobotu žlto-modrých čaká ešte náročnejší súper, ktorým bude úradujúci majster Slovan Bratislava. A to sa výprava Zemplína predstaví v hlavnom meste. "Samozrejme, je to asi najväčší favorit na zisk titulu. Myslím si, že každý zápas je iný a dá sa potrápiť aj majstra. V hlavách sa však musíme nastaviť inak a byť koncentrovaní," dodal Kira.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články