Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Pohronie angažovalo reprezentanta do 21 rokov

POHRONIE - Nováčik Fortuna ligy FK Pohronie v sobotu 20. júla o 20:00 privíta na svojom štadióne úradujúceho majstra Slovenska ŠK Slovan Bratislava.
Zdroj: 26930
Zdieľajte:

Novou tvárou Pohronia je mladý brankár Martin Vantruba. 21-ročný Trnavčan je kmeňovým hráčom Slavie Praha, ale naskytla sa možnosť odísť niekde na hosťovanie. „Záujem malo viacero klubov, ale nakoniec sme si vybrali Pohronie. Prednedávnom sme v Žiari nad Hronom hrali prípravný zápas s reprezentáciou, na štadióne vtedy bola dobrá priateľská atmosféra a veľmi sa mi to páčilo. S tímom som zatiaľ iba niekoľko hodín, ale mám z toho dobrý pocit,” povedal Vantruba, ktorý naposledy chytal za Podbrezovú, ktorá vypadla do druhej ligy.

Prečítajte si aj

Na snímke šéf ŠK Slovan Bratislava Ivan Kmotrík ml. a vpravo futbalista ŠK Slovan Bratislava Joeri De Kamps.VIDEO Slovan si vyberá nového trénera: Tieto mená sú v hre

Člen reprezentačnej dvadsaťjednotky ostane na Pohroní do konca jesennej časti. Žiar nad Hronom čaká ostrá historická premiéra v najvyššej futbalovej súťaži. Domáci hráči privítajú bratislavský Slovan. Stretnutie 1. kola je už niekoľko dní beznádejne vypredané.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: sport.sk

Diskusia

Podobné články