Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Tréner Senice si k sebe pritiahol posilu z Prešova

SENICA - Novým trénerom FK Senica sa stal Michal Ščasný, ktorý prišiel z Trnavy.
Zdroj: 26690
Zdieľajte:

Ščasný však nebude na lavičke sám. Prichádza k nemu známa tvár, s ktorou sa stretol ešte počas hráčskych čias v Tatrane Prešov. Asistentom sa stal Patrik Durkáč. "Ponuku od Senice vnímam ako novú výzvu a ďalší krok vpred v mojej trénerskej kariére. Verím, že v tomto klube môžem získať nové skúsenosti, ale taktiež verím, že aj ja mám čo ponúknuť klubu čo sa týka mojich skúseností," uviedol pre oficiálnu stránku fortunaligistu.

Prečítajte si aj

VIDEO Pracujú v ťažkých podmienkach, no veria, že liga ukáže opak

Durkáč tak musel precestovať takmer celú republiku. V ostatných rokoch bol členom futbalovej akadémie v metropole Šariša. "Rozhodovanie bolo náročné, keďže som vo futbalovej akadémií strávil doterajší život a v Prešove mám aj rodinu. Do úvahy som musel brať aj tieto aspekty. Závažil však fakt, že prichádzam do stabilizovaného klubu s jasnou víziou, kvalitným zázemím a ambíciami," pokračoval.

Prečítajte si aj

VIDEO Futbalová legenda povedie Tatran Prešov v tretej lige!

Senica hrala vo vlaňajšom ročníku "druhé husle". Tím sa potácal na spodku tabuľky a neostávalo mu nič iné, len bojovať o elitu v skupine o záchranu. V nej Záhoráci všetkým doslova vytreli zrak a zachránili sa bez najmenších problémov. Nová sezóna už klope na dvere a klub má smelšie vyhliadky ako naposledy. "Som rád, že môžem byť súčasťou tejto organizácie a podieľať sa na formovaní mladých hráčov. Klub má svoju víziu a filozofiu, s ktorou sa stotožňujem a práve to rozhodlo, prečo som prijal túto ponuku," dodal pre fksenica.eu Patrik Durkáč.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: fksenica.eu

Diskusia

Podobné články