Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Pracujú v ťažkých podmienkach, no veria, že liga ukáže opak

MICHALOVCE - V Michalovciach po skončení skvelej sezóny, kedy sa mužstvo umiestnilo na piatom mieste, panovali hektické dni.
Zdroj: 32079
Zdieľajte:

V klube priznali finančné ťažkosti a kabínu opustilo sedem futbalistov. Navyše v deň začatia letnej prípravy ešte neboli podpísaní tréneri, a tak sa netrénovalo. Následne sa veci dali ako tak dokopy. Michalovce si v priebehu júna a júla zmerali sily s piatimi súpermi.

Prečítajte si aj

VIDEO Futbalová legenda povedie Tatran Prešov v tretej lige!

Z víťazstva sa však netešili ani raz. "Vieme, v akých podmienkach pracujeme a nie je to ideálne. Myslím si, že sme pripravení, hoci nám nevyšli prípravné stretnutia tak, ako sme chceli. Verím však, že liga bude o niečom inom, zmobilizujeme sa a prvé tri body zo soboty ostanú doma," povedal na stredajšej tlačovej konferencii tri dni pred začiatkom nového ročníka Fortuna ligy tréner MFK Anton Šoltis.

Prečítajte si aj

VIDEO Bayern chce nové krídlo: Na zozname je trojica mladíkov

Zemplíčania doteraz počítali iba odchody. V útrobách štadióna sa objavili nejaké nové tváre, no zatiaľ ich pôsobenie nie je definitívne. Prvý muž michalovskej lavičky aspoň v krátkosti opomenul, o koho ide. "Vrátil sa Rolo Černák a dúfam, že sa s ním dohodneme. Prišiel aj Gabriel z Brazílie. Je to však mladý chalan a je u nás len na skúške a rovnako tak aj Filip Korček. Potrebujeme riešiť aktuálny stav. Verím, že prídu hotoví hráči. Zatiaľ sme v štádiu počítania odchodov," priblížil nelichotivú situáciu v hráčskych radoch 42-ročný kouč východniarov.

Prečítajte si aj

Problémy v Arsenale: Kapitán odmietol odcestovať do USA, prestúpi domov

V domácom klube trénuje brankár Marián Kelemen. Ostrieľaný gólman, ktorý v decembri tohto roka oslávi okrúhlu štyridsiatku, zapojil sa do tréningového procesu žlto-modrých, keď prišiel z poľského tímu Jagiellonia Bialystok. Či sa však stane súčasťou Zemplína, je ťažké predpovedať. "Táto otázka nie je na mňa (úsmev). Sme s ním dohodnutí, že môže s nami trénovať. Uvidíme, ako sa v jeho prípade vykryštalizuje situácia," doplnil Šoltis.

Aktuálny káder Zemplínu Michalovce:

Brankári: Matúš Kira, Tomáš Dráb, Rostyslav Dehtiar.

Obrancovia: Jose Carrillo, Matúš Vojtko, Martin Kolesár, Denis Petro, Llazaros Rota, Dávid Špak, Peter Vojtovič.

Stredopoliari: Christos Kountouriotis, Jakub Grič, Peter Kolesár, Igor Žofčák, Jozef-Šimon Turík, Stanislav Danko, Alan Cheick Diarra, Matej Trusa, Roman Begala, Hovhannes Harutjunjan.

Útočník: Til Mavretič.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články