Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Real Madrid nezobral do Kanady niekoľko hráčov, ktorí prestúpia: James bude hrať v Taliansku!

MADRID - Hlavný tréner Zinedine Zidane nezobral na letnú prípravu do kanadského Montrealu niekoľko hráčov. Dôvodom sú ich odchody z klubu, ktoré majú byť oficiálne oznámené v priebehu nasledujúcich dní.
Zdroj: 24110
Zdieľajte:

Mladý brankár Luca Zidane bude počas nového ročníka hosťovať v druholigovom Racingu Santander. To je zatiaľ prvý potvrdený prestup medzi hráčmi, ktorí ostali v Európe. S tímom neletel ani Isco, lenže tomu sa má narodiť dieťa a potom sa pripojí. Keylor Navas sa pridá linkou z Kostariky.

Prečítajte si aj

VIDEO Liverpool vyhrá súboj s Realom Madrid, PSG aj Barcelonou o zázračné dieťa anglického futbalu

Na palube nesedel záložník Daniel Ceballos. Hovorilo sa o päťdesiaťmiliónových ponukách od AC Milána či Tottenhamu, nakoniec z toho bude hosťovanie. Zvolenie nájsť si nový klub dostal stopér Jesus Vallejo. Real Madrid údajne bude počúvať taktiež ponuky na Nacha, ktorý však rovnako ako Gareth Bale do lietadla nastúpil.

Zinedine Zidane chce, aby v tíme pokračoval aj Lucas Vazquez, vedenie sa ho snaží predať. Posledným do partie je James Rodríguez. Po dvoch rokoch na hosťovaní v Bayerne Mníchov sa jeho zástupcovia nachádzajú v Taliansku, kde rokujú o podmienkach zmluvy neapolským SSC.

Prečítajte si aj

VIDEO Nováčik La Ligy získa posilu z Realu Madrid: Na koho sa môže tešiť Valjent?
Zdieľajte:
Zdroj informácií: marca.com

Diskusia

Podobné články