Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Najzaujímavejšie prestupy a špekulácie (8.7.2019)

BRATISLAVA - Prinášame najzaujímavejšie prestupové špekulácie dňa (8.7.2019).
Zdroj: 24415
Zdieľajte:

Marko Arnautovič prestúpil za 23 miliónov eur z anglického West Hamu do čínskeho tímu Šanghaj SIPG. Nasledoval ho Stephan El Shaarawy. Ten vyšiel konkurenčný Šanghaj Šenhua na 16 miliónov eur. Do Atlética Madrid prišiel za 25 miliónov brazílsky záložník Renan Lodi z CA Paranaense.

Jakubechov konkurent v OSC Lille - Herve Kouakou Koffi, bude hosťovať v portugalskom tíme CF Os Belenenses. Do Premier League sa vybral mladý obranca Jack Stacey. Naposledy hrával za Luton Town, teraz mu šancu ponúkol Bournemouth.

Prečítajte si aj

Definitívny koniec Neymara v PSG? Neprišiel na začiatok letnej prípravy, klub prijme potrebné opatrenia

Do anglického Burnley sa vracia útočník Jay Rodriguez, naposledy hrával vo WBA. Do tohto klubu zamieril aj holandský obranca Erik Pieters zo Stoke. Youri Tielemans sa stal najdrahším hráčom Leicesteru City, klub za neho Monaku zaplatil 40 miliónov eur. Mladý Škót Charlie Gilmour vymenil Arsenal za Norwich City.

Skúsený Španiel Ander Iturraspe vymenil ako voľný hráč Athletic Bilbao za Espanyol Barcelona. Český obranca Marek Suchý zas bude po odchode z Bazileja hrávať Bundesligu v Augsburgu. Jeho krajan Václav Černý už nebude bojovať o miesto v Ajaxe, posilnil Utrecht.

Zo slovenský hráčov prestúpil Patrik Hrošovský. Do 14. augusta bude ešte hráčom Viktorie Plzeň, potom naberie smer KRC Genk. Brazílčan Mauro Júnior z PSV Eindhoven hosťuje v konkurečnom celku Heracles Almelo. Rade Krunić za osem miliónov posilnil AC Miláno.

Bayern Mníchov zaujal turecký krídelník Cengiz Ünder. Lipsko sa znova pokúsi získať Ademolu Lookmana. Steven Gerrard odmietol ponuku Newcastle United. Massimo Gobbi ukončil kariéru, zatiaľ čo Filipe Luís nevylúčil, že po odchode z Atlética Madrid sa vráti do Brazílie. Vo Feyenoorde dostane šancu získať zmluvu Leroy Fer.

Prečítajte si aj

Oficiálne: Hrošovský prestúpil do tímu, ktorý vychoval Courtoisa či De Bruyneho
Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články