Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO TOP 5 hráčov, ktorí sa najviac zviditeľnili na Copa América 2019

RIO DE JANEIRO - Španielsky denník Marca vybral päť futbalistov, ktorí najviac zaujali na Copa América 2019 a čoskoro by sa mohli vydať do popredných európskych klubov.
Zdroj: 31234
Zdieľajte:

Everton Sousa Soares

23-ročný ofenzívny Brazílčan bol jeden z najlepších futbalistov turnaja. Strelil tri góly a stal sa najlepším strelcom šampionátu. Vie nastúpiť na hrote útoku, ale taktiež na krídle. Očakáva sa, že Gremio o neho môže prísť už do konca augusta, teda cez súčasné prestupové obdobie.

Edinson Flores

Peru si pri svojej neočakávanej ceste až do finále spravilo veľa nových fanúšikov. Tak ďaleko by ale tento tím nezašiel, nebyť záložníka Edinsona Floresa. Zo stredu poľa strelil dva góly a ukázal, že môže hrať vyššie ako v mexickej Lige MX za Monarcas Morelia.

Pedro Gallese

Ďalší Peruánec, tentoraz brankár. Má síce už 29 rokov, ale na turnaji si trikrát udržal čisté konto a najlepším momentom bol okrem mnohých iných skvelých zákrokov, jeho zásah proti penalte Luisa Suaréza v rozstrele počas štvrťfinále.

Erick Pulgar

Už pre turnajom sa hovorilo o tom, že vychádzajúca hviezda čilského futbalu má pred sebou veľkú budúcnosť. Na Copa América to 25-ročný Pulgar len potvrdil. V strede poľa vyhráva súboje a smerom dopredu adresuje presné prihrávky. Bologna má v ňom poklad, ktorý chce získať Sevilla aj SSC Neapol.

Stefan Medina

Prvou voľbou Kolumbie na pozíciu pravého beka bol Santiago Arias z Atlética Madrid, lenže pre zdravotné problémy dostal šancu Medina, ktorý sa jej chopil skvele. Tréner Carlos Queiroz v ňom našiel minimálne rovnocennú náhradu, ktorá bola spoľahlivá smerom dozadu aj dopredu. Mexický Monterrey môže vďaka 27-ročnému obrancovi nastaviť peňaženku a chytiť najvyššiu ponuku.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: marca.com

Diskusia

Podobné články