Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Prehľad: Ako posilňujú nováčikovia Premier League?

LONDÝN - Pozreli sme sa na prestupové ťahy nováčikov Premier League, ktorí budú mať, ako vždy, náročnú pozíciu v snahe udržať príslušnosť v najvyššej súťaži.
MetaKeywords: šport futbal 29 kolo.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Norwich City

Výbornou správou pre Norwich je, že v tíme ostáva 29-gólový útočník z minulej sezóny Teemu Pukki. Ten sa dostal do ideálnej jedenástky The Championship, spoločne s ním aj mladíci Maximillian Aarons a Jamal Lewis. Konkurenciou Pukkiho bude hlavne Švajčiar Josip Drmič, ktorý prišiel ako voľný hráč z Borussie Mönchengladbach. Do bránky dorazil na hosťovanie zo Schalke Ralf Fährmann, zadné rady vystužil Belgičan Rocky Bushiri a rýchlosť na krídle prinesie Patrick Roberts. Mladík hosťujúci z Manchestru City. Zatiaľ odišli obrancovia Marcel Franke (Hannover 96) a Ivo Pinto (Dinamo Záhreb).

Pozrite si aj

VIDEO Plakal, prosíkal, strkal sa: Gabriel Jesus nezvládol vylúčenie vo finále Copa América

Sheffield United

Najväčšou rybou je odchovanec a dlhoročný kapitán Evertonu Phil Jagielka. Stopér prináša okrem kvality aj obrovské skúsenosti. Ofenzívu podporí Luke Freeman, naposledy hrajúci za QPR. Hosťovanie z Manchestru United si predĺži brankárska jednotka Dean Henderson. Connor Washington je už súčasťou škótskeho mužstva Heart of Midlothian. Do WBA má odísť Chris Wilder. Hovorilo sa však o tom, že Sheffield sa zaujíma o Francka Ribéryho, ktorého budúcnosť je po odchode z Bayernu nejasná. So Sheffieldom sa spomínali taktiež Ollie Watkins (Brentford) či Britt Assombalonga (Middlesbrough).

Aston Villa

Celok z Birminghamu prepísal klubový rekord, keď získal brazílskeho útočníka Wesleyho za 25 miliónov eur. Bývalý hráč AS Trenčín prišiel z belgického tímu Club Brugge. Ďalších šestnásť miliónov putovalo na St. Mary´s Stadium, Southampton ich zinkasoval za ľavého obrancu Matta Targetta. Tri a pol milióna stál obranca Kortney Hause (Wolverhampton Wanderers) a od mestského rivala Birmingham FC dorazil Španiel Jota, opačným smerom putoval Gary Gardner.

Prečítajte si aj

VIDEO PSG získalo zadarmo obrancu Ajaxu Amsterdam

Anwar El Ghazi zmenil svoje doterajšie hosťovanie z OSC Lille na trvalý prestup. Ako voľný hráč zmizol Tommy Elphick. Vo Villa Parku nepokračujú ani Tammy Abraham, Axel Tuanzebe a Tom Carroll, ktorým skončili hosťovania. Tyrone Mings by mal pokračovať, Aston Villa ho plánuje odkúpiť za 20 miliónov. Nováčika zaujali i brankári Edouard Mendy a Jack Butland, obrancovia Ethan Ampadu a Terence Kongolo. Vedenie nepočíta so skupinkou Micah Richards, Albert Adomah, Mile Jedinak, Alan Hutton, Glenn Whelan, Ritchie de Laet a Mark Bunn.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články