Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Výpredaj Realu Madrid v plnom prúde, hráči odchádzajú ako na bežiacom páse

MADRID - Real Madrid v posledných dňoch opúšťajú hráči ako na bežiacom páse a očakáva sa, že tento trend bude pokračovať aj naďalej.
Zdroj: 24978
Zdieľajte:

Príchodom Edena Hazarda, Luku Joviča, Rodryga Goesa, Ferlana Mendyho, Édera Militãa a Takefusu Kuba sa nielen zaplnili miesta na súpiske kráľovského veľkoklubu, ale celkovo prezident Florentino Peréz investoval takmer tristo miliónov eur, takže musí myslieť aj na finančnú fair-play a na odchodoch zarobiť aspoň dvesto miliónov.

Pozrite si aj

VIDEO Neuveriteľný moment: Za toto dostal Messi červenú kartu?

Real Madrid preto postupne predáva futbalistov, ktorí by v novom ročníku vysedávali iba na lavičke, či dokonca na tribúne. Ako prvý odišiel mladý obranca Álvaro Tejero, za tri milióny ho kúpil SD Eibar. Nasledovali ho väčšie mená.

Do konkurenčného Atlética Madrid zamieril záložník Marcos Llorente, na Santiago Bernábeu prišlo 40 miliónov eur. Ešte o päť miliónov viac stál Mateo Kovačič, toho kúpila Chelsea. Londýnsky klub má síce zákaz prestupov, avšak oficiálne tento "ban" hovorí, že nemôže registrovať nových futbalistov. Chorvát však na Stamford Bridge hosťoval, takže ho netreba znova registrovať. Iba sa prepísal jeho status z hosťovania na prestup.

Útočník Raúl de Tomás mal dobré sezóny na hosťovaní v Rayu Vallecano, príchodom Joviča by si však znova nezahral. Portugalská Benfica za neho zaplatila 20 miliónov eur. Rovnakú čiastku stál francúzsky ľavý bek Theo Hernández, toho odkúpilo AC Miláno. Výrazne sa o to postaral Paolo Maldini.

Navyše, hosťovať odišli bek Sergio Reguilón a to do konkurenčnej Sevilly. V La Lige ostáva taktiež nórsky talent Martin Ødegaard, ten bude súčasťou baskického Realu Sociedad San Sebastián. Ani jeden z tejto dvojice nemôže hrať vzájomné stretnutia s Realom Madrid.

Prečítajte si aj

VIDEO Miroslav Stoch prestúpil zo Slavie do staronového klubu!

Čoskoro budú oznámené aj ďalšie odchody. Záujem ostatných klubov o hráčov "Bieleho baletu" je veľký. Mariana chce Valencia, AS Rím či Fenerbahce. AC Miláno aj Tottenham Hotspur núkajú až 50 miliónov za Daniho Ceballosa, o Lucasa Vazquéza prejavil záujem PSG. Odísť by mal aj James Rodríguez, ktorý posledné dva roky hosťoval v Bayerne. SSC Neapol, Juventus a možno aj Atlético Madrid sú špičkoví záujemcovia.

Ani Lucas Silva neostane v Madride, záujem o neho prejavila Benfica. Lisabonský klub je kandidátom taktiež na Keylora Navasa. Otázna je budúcnosť aj ďalších hráčov ako Jesús Vallejo, Gareth Bale či Borja Mayoral.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články