Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Najzaujímavejšie prestupové špekulácie (25.6.2019)

BRATISLAVA - Prinášame najzaujímavejšie prestupové špekulácie dňa (25.6.2019).
Zdroj: 2075
Zdieľajte:

Portugalský brankár Anthony Lopes predĺžil kontrakt s francúzskym tímom Olympique Lyon.

Legendárny Talian Daniele De Rossi nakoniec po odchode z AS Rím ostane v Serii A. Odmietol tak ponuky Bocy Juniors, Los Angeles Galaxy či Los Angeles FC.

Josip Drmić ako voľný hráč mieri z nemeckého Monchengladbachu do tímu nováčika Premier League, ktorým je Norwich.

Pozrite si aj

VIDEO Luis Suaréz trafil brankára do ruky, pýtal si penaltu

Kolumbijský obranca Cristián Zapata oficiálne opúšťa AC Miláno. Nahradiť by ho mal mladý Turek Ozan Kabak hrajúci za Stuttgart.

36-ročný portugalský gólman Eduardo sa vracia do Bragy, kde s veľkým futbalom začínal. Posledné roky patril Chelsea, hosťoval vo Vitesse.

Rafael Benitéz opúšťa Newcastle. Jeho náhradník ešte nie je známy, ale špekuluje sa o mnohých menách ako Claudio Ranieri, Avram Grant či dokonca Gennaro Gattuso.

Mario Hermoso čoskoro za 40 miliónov eur posilní Atlético Madrid. Odchovanec Realu Madrid od roku 2017 nastupoval za Espanyol, dostal sa aj do národného tímu.

Mladý Joe Aribo sa čoskoro stane posilou glasgowského Rangers. Kvôli tímu Stevena Gerrarda odmietol aj tímy Premier League.

Aaron Wan-Bissaka čoskoro odletí do Manchestru a podrobí sa zdravotnej prehliadke v tíme United. Crystal Palace by mal za mladého obrancu dostať 42,5 milióna eur.

Prečítajte si aj

VIDEO Obrovský šok na Gold Cupe: Kostarika prehrala s outsiderom!

Sergej Milinković-Savić je veľmi blízko k prestupu z Lazia Rím do PSG.

Portugalský obranca Mário Rui vymení SSC Neapol za Benficu Lisabon.

Český brankár Tomáš Koubek prestúpi z Rennes do FC Porto za sedem miliónov. Stane sa tak hneď, ako francúzsky tím nájde náhradu. Portugalský tím onedlho získa aj Brumu z RB Lipsko. Nemci akceptovali jeho odchod.

Pravý obranca Ruben Aguilar v Ligue 1 vymení Montpellier za AS Monaco.

Kolumbijský záložník Fredy Guarín, ktorý v minulosti hrával za FC Porto či Inter Miláno, by sa mohol po troch rokoch vrátiť z čínskeho Šanghaja do Európy. Záujem má Atalanta Bergamo.

Ľavý obranca Júnior Firpo je po Reale Madrid taktiež v hľadáčiku Manchestru United. Kmeňový hráč Realu Betis reprezentuje Španielsko na európskom šampionáte do 21 rokov.

Prečítajte si aj

VIDEO Začal sa výpredaj Realu Madrid, člen prvého tímu posilnil rivala z Atlética

Portugalský brankár Bruno Varela bude aj v sezóne 2019/20 hosťovať z Benficy Lisabon v Ajaxe Amsterdam. Do holandského tímu čoskoro oficiálne zamieri Quincey Promes. O hráča Sevilly stoja aj PSV Eindhoven či Spartak Moskva.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články