Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Slovan hlási zaujímavú posilu, získal ju od odvekého rivala z Trnavy

BRATISLAVA - ŠK Slovan Bratislava podpísal štvorročný kontrakt so stredným obrancom Myentym Abenom.
Zdroj: 30089
Zdieľajte:

Prvou letnou posilou belasých je stredný obranca Myenty Abena so skúsenosťami z holandskej Eredivisie. Vedenie klubu podpísalo s výborne stavaným obrancom štvorročnú zmluvu. Abena sa už dnes zapojí do letnej prípravy s naším mužstvom.

Prečítajte si aj

Fortuna liga: Ostrý štart nováčika, ročník štartuje 20. júla

Odchovanec holandského Utrechtu, kde získal titul v lige do 21 rokov, na seba v posledných rokoch výraznejšie upozornil v klube De Graafschap, ktorému v sezóne 2017/18 pomohol k návratu do najvyššej súťaže. V Eredivisie si následne pripísal 12 štartov.

„Posilnenie defenzívnej formácie patrí medzi naše priority v rámci letného prestupového obdobia. Chceme ešte skvalitniť defenzívu, zdvojiť posty a zvýšiť konkurenciu. Teším sa, že sme získali Myentyho Abenu, s ktorým sme podpísali štvorročný kontrakt. Sledovali sme ho už v priebehu jesennej časti, keď podával veľmi dobré výkony v Eredivisie. Aj výkonmi v slovenskej lige nás presvedčil o svojich kvalitách, preto sme po sezóne neváhali a oslovili sme ho s ponukou na spoluprácu.

Prečítajte si aj

VIDEO Nový vlastník Newcastle chce priviesť na trénerskú stoličku hviezdne meno

Absolvoval záťažové testy, v ktorých len potvrdil svoje schopnosti. Je to veľmi zaujímavý typ hráča. Využíva svoje fyzické predpoklady, je dôrazný v osobných súbojoch a má dobrú rozohrávku. Zároveň je vo veľmi dobrom futbalovom veku s potenciálom ďalej sa zlepšovať a túži po úspechoch. V priebehu letnej prípravy má šancu zabojovať o svoje miesto v zostave a som presvedčený, že pre nás bude prínosom,“ povedal generálny riaditeľ klubu Ivan Kmotrík mladší.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: skslovan.com

Diskusia

Podobné články