Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO TOP 5 hráčov, ktorí by mali opustiť Chelsea

LONDÝN - Zdá sa, že Chelsea čaká rušné leto. Opustiť by ju malo aj týchto päť hráčov.
Zdroj: 26491
Zdieľajte:

Eden Hazard

Posledné týždne sú plné špekulácií o tom, že belgická hviezda zamieri do Realu Madrid. Podľa všetkého sa tak aj stane. Hazard sa rozlúčil s fanúšikmi prostredníctvom sociálnej siete, finále Európskej ligy proti Arsenalu, v ktorom strelil dva góly, by malo byť jeho posledným zápasom v drese "The Blues". Na Stamford Bridge pôsobil od roku 2012, kedy prišiel z OSC Lille. Za ten čas vyhral dvakrát Premier League, v dvoch prípadoch aj EL a jedenkrát FA Cup i Ligový pohár. S Belgickom sa dostal do semifinále MS 2018.

Gary Cahill

Anglický obranca opúšťa Chelsea so stopercentnou pravdepodobnosťou. V poslednej sezóne dostával priestor veľmi sporadicky, ale výhra v Európskej lige bola krásnou rozlúčkou už 33-ročného stopéra. Ten tiež pôsobil na Stamford Bridge ako Hazard od roku 2012, takže získal rovnaké tímové trofeje. Odchovanec Aston Villy by sa mohol vrátiť do materského klubu, ktorý postúpil do Premier League, ale spomínali sa aj Southampton, Juventus, AS Monaco, Fulham či zámorská MLS.

Daniel Drinkwater

Víťaz Premier League s Leicestrom zažil hororový ročník. Maurizio Sarri ho v tejto sezóne postavil do jediného zápasu a aj to iba na 31 minút. Už v lete sa hovorilo o tom, že má odísť, pretože nový taliansky tréner s ním nepočíta, ale nenašiel sa kupec. Rovnako tak ani v januári, i keď záujem javil hlavne AS Rím a v rámci hosťovania Bournemouth. 29-ročný futbalista navyše na začiatku apríla havaroval opitý. Na dvadsať mesiacov prišiel o vodičský preukaz a musel odpracovať 70 hodín verejnoprospešných prác.

Marcos Alonso

Španielsky krajný obranca s výbornou kopacou technikou je na vrchných poschodiach nákupného zoznamu Atlética Madrid. To zháňa náhradu za starnúceho a podľa všetkého aj odchádzajúceho Filipeho Luísa. V sezóne 2018/19 ale hrával pomerne pravidelne, nastúpil 39-krát a strelil štyri góly. Navyše, odchod zvažuje aj sám Alonso a to napriek tomu, že nedávno podpísal novú päťročnú zmluvu.

Callum Hudson-Odoi

Keďže sme do tohto rebríčku nezaradili Gonzala Higuaína a ani Matea Kovačiča, ktorí v Chelsea hosťovali, tak prednosť dostáva mladý krídelník. Ten bol počas sezóny spájaný s prestupom do Bayernu Mníchov. Bavorský veľkoklub núkal za futbalistu cez 30 miliónov, v poslednej dobe je o tomto transfere ticho. Hlavne preto, že mladík si v apríli roztrhol achilovku a po operácii bude mimo hru zhruba pol roka. Ešte predtým debutoval v národnom tíme Anglicka.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články