Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Vavro chválil žilinskú obrancu, po desiatich minútach to z neho opadlo

TRNAVA - Mladý obranca Denis Vavro zažil proti Maďarsku debut v seniorskom národnom tíme. Po stretnutí neskrýval kmeňový hráč dánskeho FC Kodaň emócie šťastia.
Zdroj: 31328
Zdieľajte:

22-ročný stopér nastúpil v srdci obrany s číslom 3 po Martinovi Škrtelovi vedľa niekdajšieho žilinského spoluhráča Milana Škriniara: "Debut som si užil výborne. Sú to neopísateľné momenty. Dúfam, že budeme pokračovať v takýchto skvelých výkonoch ako mužstvo a že budeme ďalej vyhrávať. Prvých päť-desať minút som bol pod stresom. Bol to môj prvý zápas. Pomohli mi spoluhráči aj diváci a to ma nakoplo," opisoval pocity rodák z Partizánskeho.

Prečítajte si aj

ONLINE z kvalifikácie EURO 2020: Anglicko - Česko

Stopérska dvojica mladíkov fungovala veľmi dobre. Obaja sa už poznajú nielen z klubu, ale aj z reprezentácie do 21 rokov: "Bol to náročný zápas, keďže Maďarsko malo zdatných chlapov, hlavne hrotového útočníka. Sme radi, že sme to ako obrana zvládli. Bavili sme sa o tom, že keď sme so Škrinkom hrali svoj prvý za repre do 21 rokov, tak to nevyšlo, čiže som veľmi rád, že teraz už áno," pokračuje Vavro.

Podľa neho bol dôležitý hlavne prvý presný zásah na konci úvodného dejstva: "Vždy je dôležitý prvý gól. Ten padol na našej strane, no stále sme hrali svoju hru. Dali sme druhý a to nás upokojilo. Tréner nám opakoval, že dôležitý bude vstup, ale teraz sa sústredíme na zápas s Walesom. Každé víťazstvo mužstvo nakopne. My ideme od zápasu k zápasu," hovorí Vavro, ktorý chválil aj čisto žilinskú obranu, kde boli taktiež krajní obrancovia Pekarík s Hanckom a dokonca i brankár Dúbravka: "Bola to žilinská obrana, čiže som spokojný a dúfam, že to bude takto pokračovať," dodal.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články