Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Českí hráči odmietli hrať: Iritovala ich postava slovenského kouča?

KARVINÁ - Nórbert Hrnčár skončil svoju krátku púť na lavičke Karvinej. Jeho nástupcom sa stal František Straka, známy zo Slovana Bratislava.
Zdroj: 24279
Zdieľajte:

Hrnčára angažovali v Karvinej vlani v novembri. Jeho úlohou bolo dvihnúť mužstvo zo spodných priečok tabuľky, ale nepodarilo sa to. MFK sa aj dnes krčí na pätnástom mieste. "Faktom je, že bodov bolo málo. Zápasy nám nevyšli výsledkovo, čo je podľa mňa ten najhlavnejší dôvod. Vo futbalovom živote je potrebné počítať so všetkými alternatívami a človek musí byť pripravený aj na toto. Beriem to ako fakt a realitu. Samozrejme, je mi ľúto, že tu končím a nedokončil som prácu, avšak vedenie sa tak rozhodlo, čiže to akceptujeme," uviedol Hrnčár v rozhovore pre web isport.blesk.cz. Nitriansky rodák sa však odhodlal k tomu, aby odkryl niečo z pozadia tímu. "Nebolo jednoduché dotiahnuť hráčov do klubu. Najmä pri českých futbalistoch to bolo takmer nemožné, preto sme museli voliť alternatívne možnosti. Hľadali sme zahraničné akvizície, najmä zo Slovenska či Srbska, inej cesty nebolo. Snažili sme sa dotiahnuť Čechov, ale tí dali vždy prednosť inému klubu. Fluktuácia bola veľká a čas pomerne krátky," doplnil pre český portál.

Prečítajte si aj

V Michalovciach takmer zbili arbitra, na pomoc mu prišli usporiadatelia!

Ako ďalej uviedol, s futbalom neplánuje seknúť. V blízkej budúcnosti si odskočí do Žiaru nad Hronom, kde hráva jeho syn. Následne sa bude venovať otázke zotrvania pri futbale.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: isport.blesk.cz

Diskusia

Podobné články