Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Ibrahimovič prišiel o dvoch spoluhráčov, LA Galaxy opustili ofenzívne opory

LOS ANGELES - V Los Angeles Galaxy už naďalej nepôsobia nórsky útočník Ola Kamara a mexický ofenzívny hráč Giovani dos Santos.
Zdroj: 31239
Zdieľajte:

29-ročný Kamara za zhruba tri milióny eur prestúpil do čínskeho klubu Shenzhen FC, ktorý je nováčikom najvyššej súťaže. Jeho spoluhráčom bude napríklad aj krajan Ole Selnæs. Rodák z Osla v minulosti hrával za Columbus, Austriu Viedeň, 1860 Mníchov, Ried či Strømsgodset. V národnom tíme Nórska odohral trinásť duelov, presadil sa šesťkrát.

Prečítajte si aj

Filip Hlohovský sa vracia do Fortuna ligy: Jeho nový klub vás prekvapí!

Druhým hráčom, ktorý Galaxy opustil, je mexický reprezentant Giovanni dos Santos. Kde povedú kroky šikovného 29-ročného ofenzívneho záložníka či útočníka je zatiaľ nejasné. V Los Angeles pôsobil od roku 2015. Na začiatku kariéru sa nepresadil v Barcelone, nastupoval aj za Villarreal, Mallorcu, Tottenham alebo Galatasaray. Za Mexiko nastúpil už 104-krát.

Los Angeles Galaxy ale údajne zháňa náhradu a tou by mohol byť Giuseppe Rossi. 32-ročný rodák z New Jersey mal počas kariéry problémy s kolenom, preto neprerazil na Old Trafford. Teraz by však mal byť v poriadku. Naposledy hrával za taliansky Janov. Vo februári sa hovorilo aj o príchode talianskeho obrancu Ignazia Abateho z AC Miláno.

Prečítajte si aj

VIDEO Úžasné predstavenia v Lige majstrov: Manchester City strelil sedem gólov, Ronaldo hattrickom vyradil Atlético
Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články