Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO TOP 5 hráčov, ktorí by v Reale Madrid mohli nahradiť Marcela

MADRID - Brazílska legenda Realu Madrid sa v tejto sezóne trápi a údajne je na odchode. Kto by mohol Marcela na Santiago Bernábeu nahradiť?
MetaTitle: Anglocko Wales futbal LM finále Real Juventus.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Sergi Reguilón

Mladý Španiel vytlačil Marcela zo zostavy a zdá sa, že sa mu tam veľmi zapáčilo. Odchovanec Realu Madrid je spoľahlivý na oboch koncoch ihriska. V tejto sezóne nastúpil v základnej zostave v desiatich stretnutiach vrátane derby s Atléticom Madrid.

Júnior Firpo

Rodák z Dominikánskej republiky je jedným z mužov, ktorých Real Madrid ostro sleduje. Opora Realu Betis sa síce nedávno na mesiac zranila, ale počas celej sezóny je mladík obrovským prekvapením v zostave trénera Quiqueho Setiena. "Biely balet" je za neho ochotný zaplatiť až 50 miliónov eur. Aktuálne je to podľa všetkého najideálnejšia náhrada za Marcela, no chcú ho aj Arsenal či Manchester City.

Theo Hernández

V minulej sezóne prichádzal z konkurenčného Atlética Madrid ako veľká nádej, lenže odohral málo zápasov a nebol až tak spoľahlivý, ako sa čakalo. Aj preto v aktuálnom ročníku hosťuje v Reale Sociedad, odkiaľ sa chce vrátiť späť na Santiago Bernábeu a odovzdať pre tím všetko.

Alex Sandro

Tuttosport priniesol informáciu, že Real Madrid by mohol skúsiť vymyslieť s Juventusom výmenu. Dlho sa hovorí o tom, že Marcelo by mal zamieriť za Cristianom Ronaldom do Turína, kde je momentálne číslo jeden na ľavej strane Brazílčan Alex Sandro.

Marcos Alonso

Španiel je neustále spájaný s návratom do Realu Madrid. Ľavý obranca s výbornou strelou aj centrom bol na pretrase hlavne po príchode Julena Lopeteguiho, pretože obaja sa dobre poznajú z národného tímu do 21 rokov. Nie je vylúčené, že ak odíde Marcelo, tak Marcos Alonso bude znova jeden z kandidátov. 28-ročný hráč je totiž odchovancom Realu, ktorý opustil v roku 2010 s jediným štartom za áčko.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: as.com

Diskusia

Podobné články