Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Odmietol Real Madrid, aby mohol byť doma so synom

TURÍN - Skúsený taliansky obranca Leonardo Bonucci priznal, že odmietol Real Madrid, aby sa mohol vrátiť do Juventusu.
Zdroj: 27694
Zdieľajte:

Po siedmich sezónach v Juventuse sa Bonucci vydal odohrať ročník 2017/18 dosť prekvapivo do milánskeho AC, ale už po jednej sezóne sa vrátil. Teraz priznal, že odmietol aj Real Madrid: "Je pravda, že o mňa mal záujem. Bola to pre mňa česť a veľká pocta. Znamenalo to, že moja práca po celé tie roky stála za to. Nakoniec sa som rozhodol vrátiť sa domov, do Juventusu," povedal Talian.

Prečítajte si aj

Benzema bol jednou nohou v Barcelone, jeho prestup spadol pre zaujímavý dôvod

Jedným z dôvodov a to poriadne veľkým, bolo, že jeho rodina ostala žiť v Turíne: "Môj syn Lorenzo má šesť rokov. Bol šťastný, že sa vraciam domov, pretože keď som pôsobil v Miláne, tak som ho poriadne nevidel. Takmer celý čas som bol mimo domova. Rodina bola jeden z dôvodov, prečo som sa rozhodol vrátiť," prezradil Bonucci.

V tejto sezóne odohral za "Starú dámu" 26 zápasov a spoločne s celým tímom sa hoduje k víťazstvu ďalšieho titulu. Momentálne má Juventus na čele trinásťbodový náskok pred Neapolom. V hre je aj prvý zisk "ušatého poháru" z Ligy majstrov od roku 1996. Prvou prekážkou je v osemfinále Atlético Madrid.

Prečítajte si aj

VIDEO Zidane si určil tri podmienky príchodu na Stamford Bridge
Zdieľajte:
Zdroj informácií: goal.com

Diskusia

Podobné články