Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Mourinho by rád trénoval vo Francúzsku, na zápasy Manchestru United sa nepozerá

PARÍŽ - José Mourinho by mohol trénovať vo Francúzsku. Samotný Portugalčan to nepoprel.
Zdroj: 20620
Zdieľajte:

Mourinho je po konci v Manchestri United bez klubu. Užíva si voľno, ale pomaly sa obzerá po novom tíme, ktorý by viedol. Podľa posledných správ je o neho záujem v Ligue 1: "Rád by som trénoval vo Francúzsku. Chcem spoznávať nové kultúry a nové krajiny," povedal Portugalčan pre Sky Sports.

Okamžite sa začalo špekulovať, kde by mohol zamieriť. Ako prvé každého napadlo PSG, to ale v hre nie je. Údajne sa hovorí o OSC Lille, čo však riaditeľ klubu Marc Ingla vyvrátil aj napriek tomu, že Mourinho bol na zápase tohto tímu ako hosť športového riaditeľa Luisa Camposa: "Nemáme na neho dosť peňazí a navyše máme skvelého trénera Christopha Galtiera. Mourinho prišiel, pretože má skvelý vzťah s Camposom," vyvrátil špekulácie Ingla. To však neznamená, že by Mourinho nemohol viesť iný tím z Ligue 1.

Prečítajte si aj

VIDEO Zidane dostane ponuku od anglického veľkoklubu

56-ročný rodák zo Setúbalu v nedávnom rozhovore hovoril aj o Manchestri United. Priznal ale, že zápas Ligy majstrov proti PSG nesledoval: "Nerád sledujem ich zápasy. Pozerám sa radšej na iné tímy," prekvapivo odvetil.

ANKETA: Bude José Mourinho trénovať vo Francúzsku?

  • Áno

    60%

  • Nie

    40%

Zdieľajte:
Zdroj informácií: tribalfootball.com

Diskusia

Podobné články