Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Zabili ho, tvrdí bratranec Emiliana Salu. Bolo tam veľa nezrovnalostí, všetko sa musí vyšetriť

BUENOS AIRES - Bratranec Emiliana Salu hovorí, že havária lietadla, v ktorom sedel argentínsky útočník nebola len náhoda, ale dalo sa jej zabrániť.
Zdroj: 30922
Zdieľajte:

Lietadlo, ktoré pilotoval David Ibbotson zmizlo nad Lamanšským prielivom ešte 21. januára. Len minulý týždeň boli po dlho hľadaní identifikované telá Salu aj pilota. Bratranec zosnulého futbalistu Matias Gatti verí, že všetko sa bude prešetrovať.

"Zabili ho. Od začiatku tam bolo veľa nezrovnalostí. Veľa vecí nešlo podľa plánu, ale aj tak ho posadili do toho lietadla, o ktorom bolo jasné, že má veľa chýb," hovorí Gatti.

Medzičasom prebehla aj posledná rozlúčka s Emilianom Salom v jeho rodnom meste Cululú v provincii Santa Fé: "Bol dôležitou postavou. Cardiff ho kúpil za nemalé peniaze a on letel úplne sám, bez žiadneho klubového zástupcu. Celé by sa to malo vyšetriť, pretože od začiatku tam bolo veľa nezrovnalostí. Teraz je na to už neskoro, no Emiliana mali poslať na iné lietadlo. Museli vedieť, v akom stave bolo toto," dodal bratranec bývalého futbalistu.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: marca.com

Diskusia

Podobné články