Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Anfield je najhorší štadión, hovorí zlými spomienkami ovešaný Robben

BRATISLAVA - Bayern Mníchov čaká budúci týždeň zápas osemfinále Ligy majstrov proti Liverpoolu, na čo sa tak úplne neteší holandský krídelník Arjen Robben.
Zdroj: 20642
Zdieľajte:

Holanďan, ktorý po tejto sezóne opustí bavorský tím, má niekoľko nepekných spomienok na Anfield Road. Ešte ako hráč Chelsea proti Liveroolu vypadol v semifinále Ligy majstrov v sezónach 2004/05 aj 2006/07: "Asi každý má najobľúbenejšieho a potom toho najmenej obľúbeného súpera. Pre mňa je tým druhým Liverpool a Anfield rozhodne najhorším štadiónom, kde môžete hrať," hovorí Robben.

Pre The Guardian sa 35-ročný futbalista vrátil aj k spomínaným semifinálovým bitkám v drese Chelsea: "V tom čase bol Liverpool nesmierne silný a nebezpečný tím vo všetkých pohárových súťažiach ako Liga majstrov, FA Cup aj Ligový pohár. V tých dvoch semifinále proste odohrali lepšie zápasy, ako v ostatných dueloch sezóny. Mali v nich viac kvality. Ako keby sa pripravili presne na tie stretnutia," tvrdí Holanďan.

Bayern nemôže nič podceniť ani teraz: "Spravili skvelý progres, majú výborného trénera a sú na čele Premier League. Minulý rok sa dostali do finále Ligy majstrov, čo hovorí samé za seba. Navyše dlho nevyhrali ligu, takže o motiváciu majú postarané a tú určite prenesú aj do Ligy majstrov," doplnil Robben.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: goal.com

Diskusia

Podobné články