Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

TOP 5 januárových prestupov

LOPEJ - Januárové prestupové obdobie v roku 2019 sa skončilo a my si zhrnieme najdrahšie prestupy. Kluby v top piatich ligách Európy uzavreli za tento jeden mesiac 518 obchodov a minuli viac ako 663 miliónov eur.
Zdroj: 29605
Zdieľajte:

Christian Pulisic

Tento mladý a veľmi talentovaný krídelník sa s Chelsea dohodol hneď pár dní po otvorení prestupového okna. Za tento prestup dal anglický tím 64 miliónov eur, takže sa od Američana bude očakávať veľa. Pokiaľ jeho nadanie nepremrhá, v Anglicku ho čaká určite veľká kariéra.

Pozrite si aj

VIDEO Heung-Min Son nachytal Dúbravku na hruškách: Slovenský brankár inkasoval lacný gól

Paulinho

Brazílčan sa po jednej sezóne vo farbách Barcelony opäť presúva do Číny, z ktorej do španielskeho klubu prišiel. Za jednu sezónu sa mu s Barcelonou podarilo vyhrať La Ligu a aj Copa Del Rey, čo vôbec nie je zlé. Guangzhou Evergrade dal za neho viac 42 miliónov, čo je ešte viac, ako za neho dala Barcelona pred rokom.

Leandro Paredes

Ďalší stredopoliar mieri tentokrát do Francúzska, konkrétne do PSG. Zenitu prišlo za tohto hráča 40 miliónov eur, no táto čiastka sa na bonusoch môže vyšplhať na 47 miliónov. 24-ročný Argentínčan odohral v Zenite 43 zápasov a dal 7 gólov.

Prečítajte si aj

VIDEO Absolútna šialenosť: Klub za dve hodiny získal rekordných 22 nových hráčov!

Lucas Paqueta

AC Miláno priviedlo Lucasa z Brazílskeho Flamenga za 35 miliónov eur, kde hral istého času aj legendárny Ronaldinho. Pre tohto 21-ročného stredopoliara to bude v Európe premiéra a len čas ukáže, ako sa mu bude dariť medzi elitou.

Krzysztof Piatek

Ďalší hráč smerujúci do AC Milána. Tentokrát mladý produktívny hráč prichádza z talianskej Genoy za 35 miliónov eur. Poliak dal už 14 gólov a v produktivite dýcha na krk hráčom ako Zapata, Quagliarella a aj najlepšiemu strelcovi Serie A Cristianovi Ronaldovi.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Martin Schlosser

Diskusia

Podobné články