Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Škrtel spoluhráčom Ronalda? Juventus hľadá náhradu za odchádzajúceho stopéra

TURÍN - Slovenský futbalový reprezentant Martin Škrtel je jednou z možných posíl Juventusu Turín na post stredného obrancu.
Zdroj: 20995
Zdieľajte:

Juventus Turín sa pripravuje na odchod marockého stopéra Medhiho Benatiu. Ten dostal ponuku na prestup do katarského Al-Duhail a Juventus by za neho mal zinkasovať minimálne desať miliónov euro.

Prečítajte si aj

VIDEO Lukaku mení dres: Bude spoluhráčom Martina Dúbravku!

"Stará dáma" by sa v prípade odchodu tridsaťjedenročného rodáka z Francúzska musela rýchlo porozhliadnuť po možných alternatívach.

Prvou možnosťou pre Bianconeri by mal byť Martin Cáceres, ktorý za Juventus už v minulosti odohral päť sezón. Medzi ďalšími možnosťami sa nachádzajú Branislav Ivanovič zo Zenitu Petrohrad, Bruno Alves z Parmy a Martin Škrtel z Fenerbahce Istanbul. O toho už mala záujem i španielska Barcelona, ktorá sa náhle ocitla v podobnej situácii ako Juventus. S informáciou prišiel taliansky reportér Gianluca Di Marzio.

Prečítajte si aj

Úsmevný príbeh: Postarší manželský pár rušili vo vlaku neznámi kartári. Po zistení o koho ide, ich syn skoro zošalel!

Martin ale prestup do Katalánska odmietol a ostal verný tureckému klubu. Je teda otázne, či ho dokáže presvedčiť taliansky klub. Zahrať si na sklonku kariéry s Cristianom Ronaldom môže byť ale veľkým lákadlom, no nie?

ANKETA: Prestúpili by ste na Martinovom mieste do Juventusu?

  • Áno

    84%

  • Nie

    16%

Zdieľajte:
Zdroj informácií: gianlucadimarzio.com

Diskusia

Podobné články