Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO PSG v problémoch: Neymar si pravdepodobne obnovil zranenie členka z minulého roka!

PARÍŽ - Futbalista parížskeho PSG Neymar nedohral stredajší zápas Coupe de France, ktorý jeho celok vyhral 2:0 a postúpil do osemfinále.
Zdroj: 27658
Zdieľajte:

Neymar bol Moatazom Zemzemim faulovaný trikrát po sebe behom pár sekúnd počas šestnásťfinálového zápasu proti Štrasburgu. Následne odpovedal najlepšie ako mohol. Protihráča poslal k zemi krásnou fintou.

Pozrite si aj

VIDEO Pomsta je sladká: Hráč Štrasburgu okopával Neymara, Brazílčan ho šikovne zosmiešnil!

Dvadsaťšesťročný futbalista ale musel byť následne vystriedaný, pretože si pravdepodobne obnovil zranenie členka z minulého roka.

"Je to jeho štýl hry, preto by sa nemal sťažovať na to, že je okopávaný," povedal Anthony Goncalves, hráč Štrasburgu a dodal: "Je to skvelý hráč, obdivujem ho. Môže si futbal užívať, no nemôže si myslieť, že je nedotknuteľný."

Opačný názor na celú situáciu má ale tréner PSG Thomas Tuchel. Ten komentáre od protihráčov a trénera súperovho tímu nevie pochopiť a tvrdí, že Neymarova virtuozita vyprovokovala protihráčov k tomu, aby ho zranili.

"Bola to situácia, kedy bol faulovaný trikrát po sebe. Rozhodca to ani nechcel zapískať. Neymar si zrejme vytkol členok," povedal Tuchel po zápase a dodal: "Bojí sa, pretože je to tá istá noha, to isté miesto."

Video zranenia Brazílčana Neymara

Bývalý futbalista španielskej Barcelony, ktorý v tejto sezóne strelil už dvadsať gólov, si rovnaký členok poranil aj minulý rok vo februári. Vtedy vynechal zvyšok sezóny a len tak-tak sa stihol vrátiť včas, aby mohol reprezentovať Brazíliu na šampionáte v Rusku.

PSG po zápase oznámilo, že Neymar utrpel reaktivatizáciu lézie piatej predpriehlavkovej kosti a dodalo, že doba liečenia bude záležať od toho, ako sa zranenie bude vyvíjať nasledujúce dni.

Prečítajte si aj

VIDEO Šokujúci posledný Salov odkaz pre rodinu: Som v lietadle, ktoré vyzerá, ako by sa malo zrútiť

Už čoskoro na Parížanov čaká dvojzápas osemfinále Ligy majstrov proti Manchestru United. Parížanom v prvom zápase zrejme nepomôže Marco Verratti, ktorý si takisto privodil zranenie členka pri vysokom víťazstve 9:0 v sobotňajšom zápase proti Guingampu.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články