Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Berlínsky hrdina Duda: Dvoma gólmi rozhodol o výhre svojho mužstva!

BERLÍN - Ondrej Duda má za sebou vydarenú nedeľu. Dvoma gólmi rozhodol o výhre Herthy Berlín na ihrisku Norimbergu.
Zdroj: 29782
Zdieľajte:

Slovenský futbalový reprezentant opäť raz potvrdil skvelú formu v aktuálnej sezóne. V Bundeslige je s deviatimi gólmi najlepším strelcom svojho tímu a to aj vďaka dvom presným zásahom, ktoré zaznamenal vo víkendovom zápase na pôde Norimbergu.

Prečítajte si aj

VIDEO Ronaldo chce do Juventusu dotiahnuť hráča z Madridu

Berlínčania viedli už od 15. minúty, keď sa presadil Vedad Ibišević, no domáci dokázali vyrovnať v 42. minúte zásluhou Behrensa. Po prvom polčase bolo teda na štadióne Max-Morlock-Stadion v Norimbergu vyrovnané.

Druhý polčas už ale patril slovenskému futbalistovi. Najprv v 50. minúte fantasticky zúžitkoval pätičkovú prihrávku od strelca prvého gólu Berlínčanov a brankárovi domácich nedal najmenšiu šancu utešenou strelou k pravej žrdi.

Následne sa o dvadsať minút presadil aj druhýkrát. Po peknej tímovej akcii sa k nemu dostala lopta od Davie Selkeho a Ondrej Duda už vedel čo s ňou spraviť. Zoči-voči domácemu brankárovi nezaváhal a podčiarkol tak víťazstvo Herthy Berlín na pôde Norimbergu s výsledkom 1:3.

Pozrite si aj

VIDEO Prekrásne športové gesto: Rondón strelou knokautoval protihráča, následne spravil niečo, čo nik nečakal!

Hertha Berlín je po osemnástich kolách na siedmej priečke so ziskom 27 bodov. Na šiestu priečku, zaručujúcu miestenku v predkolách Európskej ligy UEFA, má jednobodové manko.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články