Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Ronaldo chce do Juventusu dotiahnuť hráča z Madridu

TURÍN - Cristiano Ronaldo dúfa, že sa mu podarí presvedčiť svojho bývalého spoluhráča z Madridu k prestupu do Juventusu Turín.
Zdroj: 28177
Zdieľajte:

Portugalčan Cristiano Ronaldo verí, že sa mu podarí presvedčiť jeho bývalého spoluhráča z Realu Madrid, Marcela, k prestupu do Turína.

Prečítajte si aj

Juventus chce posilniť zadné rady: Snaží sa získať obrancu Manchestru United!

Priateľské puto medzi týmito dvoma futbalistami ostalo aj po Ronaldovom odchode naozaj pevné a podľa posledných informácií AS Sport by Ronaldo rád videl svojho priateľa po svojom boku aj v Juventuse.

Marcelo je ale s madridským celkom zmluvne zviazaný až do roku 2022, po tom, ako v septembri 2017 podpísal dlhodobý kontrakt a povedal, že by v španielskej metropole rád ukončil kariéru.

Aj napriek tomu je ale Ronaldo odhodlaný presvedčiť reprezentanta Brazílie k prestupu do talianskej Serie A. Podľa španielskych denníkov je táto dvojica v dennodennom kontakte a už sa mala rozprávať aj o potenciálnom prestupe.

Pozrite si aj

VIDEO Prekrásne športové gesto: Rondón strelou knokautoval protihráča, následne spravil niečo, čo nik nečakal!

Aktuálne ale medzi oboma klubmi neprebehol žiaden kontakt ohľadom služieb Brazílčana Marcela, no správy o jeho možnom odchode posilnil aj fakt, že posledné dva zápasy strávil iba na lavičke náhradníkov. To aj napriek tomu, že zranený nie je.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: football-espana.net

Diskusia

Podobné články